Öntözéstechnika

Mi tehetne még ékesebbé egy szép kertes házat, mint a ragyogó, élénkzölden csillogó pázsit? Legyen szó veteményesről vagy díszkertről, gyepről vagy gyümölcsösről, a növényeknek vízre van szükségük. Webáruházunk öntözéstechnikai termékeivel komplett locsolórendszert telepíthetsz a kertedben.

 

Nálunk minden terméket megtalálsz az öntözőrendszered kiépítéséhez. Természetesen széles termékskálánkkal akkor is állunk rendelkezésedre, ha csupán néhány kiegészítőre van szükséged. Tömlők, locsolófejek, csatlakozók és egyéb kiegészítők kínálatával várunk.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Locsolófejeink

 

Ahány földterület, annyiféle öntözési módszerre lehet szükség. Locsolópisztolyaink segítségével változatos mennyiségben és intenzitással juttathatod növényeidet az éltető nedvességhez. Műanyag és rézből készült locsolópisztolyokat is forgalmazunk, minden termékünk magas minőségű modell. 

 

Nem csak kézi, hanem földbe szúrható, úgynevezett szektoresőztetőket is rendelhetsz tőlünk. Ugyancsak fém és műanyag kivitelben találod meg nálunk ezeket a modelleket is. Ezekkel a locsolófejekkel automatizálhatod a kerted öntözését. Kényelmes és gyors megoldás a növények vízpótlására.

 

Locsolócsatlakozóink

 

Ahhoz, hogy a vezetékekből kijuttathatsd a vizet, csatlakozókra van szükséged. Akár a csap és a locsolótömlő vagy a tömlő és a locsolófej összekötéséről van szó, nálunk megtalálod, amit keresel. Locsolócsatlakozóink széles kínálatából választhatsz fémből vagy műanyagból készült darabokat is. Négy darabból álló csatlakozókészletet is forgalmazunk, csak úgy, mint a tömlők összekapcsolására szolgáló végeket. 

 

Kétutas csap csatlakozókkal megoszthatod a locsolóvíz útját, így egyszerre két helyen is öntözhetsz. A cseh Hecht márka pedig garancia a kiváló minőségű és időtálló termékekre.

 

Öntözéstechnikai kiegészítőink

 

Ahhoz, hogy az öntözőrendszer jól működjön, további kiegészítőkre lehet szükséged. Webáruházunkban a csatlakozók és locsolófejek mellett elektromos és mechanikus időzítőkkel várunk.

 

Megtalálod nálunk a földbe szúrható és talpas esőztetőket és szektorlocsolókat. Csak úgy, mint a földből kiemelkedő pop-up szórófejet vagy éppen a kerti zuhanyokat. Vásárolj nálunk öntözéstechnikai eszközt, itt egy helyen megtalálsz minden kelléket, ami a hatékony öntözéshez kellhet.