Egyéb

Megálmodtál egy igazán egyedi és különleges fürdőszobát az otthonodba, de még mindig nem sikerült mindent beszerezned? Van már fürdőkád, zuhanykabin, esetleg mosdókagyló és bútor, de az apróságok még hiányoznak? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet. Legyen szó lámpákról, tárolókról, polcokról vagy egyéb fürdőszobai termékről, bennünk nem fogsz csalódni!

 

Akár nyomólapra lenne szükséged a WC lehúzásához, akár csatlakozókészletet szereznél be, itt bármit megkaphatsz. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

A fürdőszobai kiegészítők világa

 

Már átnéztél mindent, de még mindig hiányzik pár kellék az otthonodba? Egy átalakítás nagy munka, hiába nem akarunk sokat költeni és sokat dolgozni vele, a tökéletes hatás elérése érdekében ugyanis mindent meg kell tennünk. Mivel a fürdőszoba nem az a helyiség, amit érdemes lenne évente szétverni, így itt különösen fontos a minőségi termékválasztás. A sok apró alkotóelemből álló területen több apró eszközre, részletre oda kell figyelni, hogy minden komplexen rendelkezésre álljon, hosszabb távon is.

 

Ahhoz, hogy az elképzeléseidet megvalósítsd tehát, egyéb fürdőszobai termékre is szükséged lesz. Legyen szó a világításról, a különféle csatlakozókról, esetleg WC tartály nyomólapról egyaránt.

 

Az egyéb fürdőszoba termék kínálatunk

 

A webáruházunkban található kategórián belül rengeteg márka számos, piacra dobott darabja megtalálható. A kisebb lámpák, a LED-es fények manapság szinte már elengedhetetlenek a fürdőszobában. Szerencsére azonban több olyat is választhatsz, amelyek szinte észrevehetetlenek, azonban mind hangulatukban, mint pedig megjelenésükben tökéletesen passzolnak a helyiségbe. Mivel ezek a kényelmedet szolgálják, így kulcsfontosságú, hogy a fény használható legyen, érdemes tehát alaposan átgondolni, hogy hova is helyezed azt. Ez nagy segítség lehet ugyanis a reggeli készülődés során.

 

Legyen szó továbbá kisebb méretű fogasokról, esetleg különféle tartókról, kisebb csavarokról egyaránt, ezek mind-mind hozzátartoznak a helyiséghez. A legfontosabb azonban mindig az, hogy a kiválasztott darab mindig passzoljon a fürdőszoba enteriőjébe. Kiegészíti a területet, megvilágítja, rögzíti a szükséges apróságot.

 

Nálunk még olyan különlegességeket is találhatsz, mint a fali kiöntő rakodóterülettel vagy éppen a kombinált bűzzár, amely sok otthont tehet sokkal komfortosabbá.