Étkezőszék

Ismerd meg oldalunkon étkezőszék kínálatunkat! Az étkező a családi- és társasági élet középpontja. Otthonod azon helyisége, amelyben a legtöbb időt töltöd és itt fogadod a vendégeket is. Fontos ezért, hogy illeszkedjen a lakás miliőjébe, passzoljon az ízlésedhez, legyen egyszerre stílusos, mégis otthonos!

Az étkezőszékeket tartalmazó termékkategóriában a vintage, a provance-i, valamint a hagyományos stílus kedvelői és a modern, letisztult darabokat előnyben részesítők is megtalálhatják a szívükhöz közel álló darabokat. Étkezőszékeink magas minőségben, mégis elérhető áron teszik lehetővé, hogy ez a helyiség is megteljen élettel és finomabbnál finomabb fogásokkal.

tovább bezár

Webáruházunk küldetése, hogy elérhető közelségbe hozza a beltéri és kültéri berendezési tárgyakat, otthoni és kerti termékeket. Célunk, hogy minden szükséges terméket egy helyen, egyszerűen és gyorsan szerezhess be. Segítségünkkel otthonod személyre szabott, szeretetteljes és igényes lesz! A vásárlás végeztével sem engedjük el a kezed, ugyanis házhozszállítással, szakszervizzel és beépítéssel is segítünk, ha szeretnéd.

 

Egyedi és stílusos étkezőszék

A komplett étkezőbútorokon kívül boltunk  modern, fémvázas etetőszékekkel, valamint klasszikus, természetes hatású fa étkezőszékekkel is nagy számban rendelkezik. A rendkívül széles kínálatot mutatja, hogy fémvázas székből 126 db, míg fa alapanyagú székből 102 db áll készen arra, hogy az otthonod éke legyen. Ez utóbbiak között egyedi fotelek is fellelhetőek, amelyekben még komfortosabban költhető el egy étkezés. 

Az étkezőszékek kiválasztása során fontos, hogy illeszkedjen az asztalhoz, a konyha, az étkező vagy az amerikai konyhás nappali stílusához. A megjelenés mellett fontos az is, hogy kényelmes is legyen, hiszen hosszú időn keresztül ülünk rajta egy családi ebéd, egy baráti összejövetel, vagy egy hosszú beszélgetés során. 

 

Élménydús vásárlás egy kis plusszal

A vásárlás nálunk interaktív, élvezetes, kiegészítve a (sok esetben) ingyenes házhozszállítással és egyéb szolgáltatásokkal. Miután kosárba helyezted a megvásárolni kívánt termékeket, a fizetési módok (előre utalás, azonnali, bankkártyás fizetés és készpénzes utánvét) és a szállítási lehetőségek közül kell választanod. 

Mesés termékeinkkel létrehozhatod álmaid otthonát, elképzeléseid bútorainkban és lakáskiegészítőinkben testet öltenek majd. Tegyél szert vadiúj étkezőszékekre még ma!