Világítás

Tudod mi befolyásolja a leginkább a lakás egyes helyiségeinek hangulatát? Bizony, a világítás. Hiába a szép bútorok, a csodálatos mahagóni fal az előtérben és a kényelmes puffok a nappaliban, hogyha életteredet beárnyékolják a rosszul megválasztott vagy éppen hiányzó lámpák.

A tervezők ma már lehetővé teszik, hogy szebbnél szebb, energiatakarékos és jól működő világítótestek közül válogathass, de a designnal szemben nem szabad elfeledkezned a funkciókról sem. Webáruházunkban egytől-egyig minőségi és stílusos darabokra bukkanhatsz, válogass közülük ízlésednek megfelelően!

tovább bezár

Belső világítás az igényeidre szabva

Webáruházunkban minőségi bútorvilágítás és óriási fénnyel rendelkező LED reflektor is a rendelkezésedre áll. Előbbi hasznos lehet a konyhában, a fürdőszobában vagy éppen a hálóban egy beépített szekrény, vitrines szekrény vagy gardrób esetén. Webshopunkban mintegy 10 bútorba való lámpával készültünk, melyek mindegyike más és más bútordarab belső megvilágítására alkalmas. 

Az általunk forgalmazott, nappali bútorhoz passzoló lámpa tökéletesen megvilágítja közösségi tered szekrényét. Nincs bemelegedési ideje, így azonnal világít, nem villog. Lehetőséged van választani hideg és meleg fény között. Modern megjelenést kölcsönöz a nappalidnak és emellett még takarékos is az áramfelhasználás szempontjából.

LED lámpák kaphatóak a fürdőszoba bútorokhoz, a vitrinekhez, a komódokhoz és a nappali bútorokhoz is egy- vagy többpontos kivitelezésben. Közös jellemzőjük az óriási fényerő és az alacsony fogyasztás. Az általuk létrehozott hangulat örömteli és hasznosan eltöltött perceket okoz majd mindenki számára.

LED reflektor a kertbe

Ne feledkezzünk el az udvarról sem! A kinti használatra szánt reflektor segítségével mindig tökéletes világítást élvezhetsz udvarodon, a garázs előtt vagy a kis faházadban. 360 fokban forgatható, így bárhová irányíthatod a fényét. Amely egyébként olyannyira nagy, hogy még munkavégzéshez is használhatod. 

Ez a kompakt fényszóró akár 1600 lumen fényerő kibocsátására is képes, de igényeid szerint állíthatod 600 vagy 1000 lumen nagyságúra is. Súlya csupán 2 kg és teljesen mobil. További termékekért látogass el weboldalunkra, hogy megtaláld a számodra tökéletes világítást!