Világítás

Világítás

 

Tudtad, hogy otthonod hangulatát jelentősen befolyásolhatod a fények által? Böngészd át világítás termékkörünket, ahonnan íróasztalra való lámpát, karácsonyi dekorvilágítást, izzót, zseblámpát, beltérre és kültérre való fényforrásokat is beszerezhetsz! Teljes mértékben az igényeidre szabhatod lakásod stílusát. 

 

Szerezz be LED lámpát a fürdőszobai bútorokhoz, a vitrines szekrényedhez vagy akár a nappalidba! Ideálisan elhelyezett fényforrások által még otthonosabbá teheted a helyiségeket. Szeretnéd különlegesebbé varázsolni a kerted? Ez esetben egy forgatható LED reflektort javaslunk! Tökéletes a garázs előtt, az udvaron, de a szerszámos faházadban is!

 

tovább bezár

A design mellett ne feledkezz meg a funkciókról sem! Szerencsére bőségesek a lehetőségek, kedvedre válogathatsz az energiatakarékos, mégis mutatós, hangulatos fényforrások közül.

 

Mit találsz világítás termékkörünkben?

 

Elektronika kategóriánkban külön csokorba gyűjtöttük a világítás eszközeit, itt megtalálsz beltérre és kültérre való speciális fényeket, zseblámpákat, íróasztali lámpákat, karácsonyi világító testeket, sőt, mennyezeti fényforrásokat és izzókat is. A lehetőségeid szinte végtelenek! 

 

Egy szürke borongós napon a dekoratív lámpatestek csodákra képesek, általuk fényárba boríthatod otthonod. Hagyományos, klasszikus kialakítású darabok és modern tervezésű modellek egyaránt rendelhetők. Választhatsz költséghatékony, alacsony fogyasztású megoldást, mely esetében nem kell azon aggódnod, hogy mikor kapcsoltad be a lámpát. 

 

Ez a kategória bőségesen kínál opciót, hogy lakhelyed kívül-belül megtölthesd fényekkel. Karácsonyi világítás aloldalunkon izzósorok, mécsesek, dekorációs elemek is fellelhetők. 

 

Az asztali verziókon kívül mutatós állólámpák is helyet kaptak termékpalettánkban, melyek remekül érvényesülhetnek például a hálószobában egy kis éjjeli szekrény mellett.

 

Öltöztesd otthonod fényárba!

 

Évszaktól és ünnepi időszaktól függetlenül a világítótestek jelentős szerepet töltenek be életünkben. Általuk más-más hangulatot és stílust kölcsönözhetünk a választott helyiségeknek. Miért ne használnánk ki ezt a lehetőséget, hiszen dekoratív megjelenésük mellett a modern fényforrások energiatakarékosak is.

 

Az őszi-téli szezonban különösen fontos, hogy kellő fényerőt biztosítsunk, ugyanakkor nyáron és tavasszal a kerti LED-es megoldások is központi szerepet kaphatnak a családi összejövetelek és a közös sütögetések idején.