Álló fürdőszoba szekrény

A szekrény, polc legalább olyan fontos funkciót tölt be a fürdőben, mint a kád, zuhanykabin, mosdókagyló. Nélkülük hol tárolnánk például a fogkefét, a hajszárítót vagy a törölközőt? Álló fürdőszobaszekrényeink praktikus megoldást nyújtanak minden fürdőben.


 


Ha szeretnél inkább fölfelé terjeszkedni, válassz álló szekrényt. Kisebb fürdőben különösen célszerűek ezek a modellek, de a nagy terekben is nagyon jól mutatnak. Igazán változatos a termékkínálatunk, színben, méretben, stílusban egyaránt, válogass bátran szekrényeink között.

tovább bezár
Gyártó
Fürdőszoba bútor szélesség
Felszerelési mód
Színek
Készletinformáció
További szűrők
42 db termék
 

Bianca Plus álló fürdőszobaszekrény

 

A Bianca Plus fürdőszoba bútorcsalád az egyik legnépszerűbb a vásárlóink között, nem véletlenül. Az álló szekrény hófehér színben és több árnyalatú famintával is elérhető. Formatervezésük univerzális, hagyományos és modern otthonokba egyaránt jól illik.

A krómozott lábak, amelyeken a Bianca Plus szekrény áll és a króm fogantyú jól kiegészíti a korpuszt és a frontot. Fiókos, egyajtós, alacsonyabb és többajtós, magasabb kivitelben is megrendelheted tőlünk ezt a fazont. A Bianca Plus-t a minősége és a megjelenése mellett az ár-érték aránya is vonzóvá teszi.

 

Natali álló fürdőszobaszekrény

A fürdőszoba termék válsztékunk között a modern stílust képviselik a Natali fantázianévre hallgató szekrény család. Ezek a kívül-belül újhullámos modellek tökéletes kiegészítői lehetnek a minimalista fürdőnek. Letisztult, szögletes vonalak és innovatív belső kialakítás jellemzi a Natali szekrényt.

Többek között fehér és csodás sonoma tölgy színben rendelheted meg tőlünk ezeket a bútorokat. Rendezett tárolást tesznek lehetővé a kihúzható, oldalsó peremekkel ellátott fiókok. Ezekben biztonságban elhelyezheted a tusfürdőket, samponokat, nem fog kiborulni semmi.

 

További fürdőszobabútor termékcsalád

 

Az álló szekrény mellett nagyon változatos fürdőszoba bútorkínálattal rendelkezik webáruházunk. Alsó és felső szekrényeinkben kényelmesen elférnek a pipereholmik és a fürdőben használt textilek.

Polcokkal felszerelt és önálló tükröt is forgalmazunk, csodás világítással kiegészítve. A mosdószekrényben kerámia mosdókagyló kerül elhelyezésre, így igazán praktikus a használatuk. Tekintsd meg teljes fürdőszoba termékpalettánkat, és tervezd meg velünk az új fürdőszobádat.