Törölközőszárító radiátor

A fürdőszoba átalakítása során valószínűleg Te is elsősorban olyan berendezéseket választasz, amelyek praktikusak és funkcionálisak. Ezt követően jöhetnek csak az olyan szempontok, mint a kényelem vagy az esztétika. Bármilyen apróságnak is tűnhet egy-egy dolog, rendkívül fontos, hogy olyan eszközöket válassz, amelyek hosszú távon is megérik a pénzüket. A törölközőszárító radiátorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos típusokhoz képest, hiszen két funkciót lát el egyszerre, helyet spórolva, tágas teret biztosítva a kényelmes használathoz.

 

Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a legstílusosabb darabot!

tovább bezár

A fürdőszoba berendezése 

 

Ha újítottál már fel fürdőszobát, akkor biztosan tudod, hogy minden apróságnak tűnő dolog nagy szerepet játszhat a funkcionalitásban. Remek példa erre a törölközőszárító radiátor íves, esetleg egyenes vagy design kivitelben. Rendkívül praktikus, hiszen ezen nemcsak a vizes törölköző, hanem bármilyen egyéb nedves ruha, textília pillanatok alatt megszárad, miközben kellemes meleggel árasztja el a helységet.

Mindenki álma a meleg törölköző, biztosan Te is arra vágysz, hogy a tisztálkodást követően egy puha és kellemes darabban törölközhess meg. Az impozáns látványt nyújtó berendezésnek tehát bőven van előnye, itt az ideje részletesen is megismerkedni ezek kínálatával.

 

Törölközőszárító radiátor választékunk

 

Webáruházunkban nemcsak íves, hanem egyenes törölközőszárító radiátort is könnyedén beszerezhetsz. A kategórián belül ott van például a Lina kivitel, amely modern és elegáns rozsdamentes acélból készült. A vékony és vízszintes csövek finom megjelenést adnak a fürdőszobádnak, modernné és esztétikussá varázsolják azt. 

Ne feledkezzünk meg továbbá az Arezzo márka termékeiről sem. A Minimal White egy rendkívül egyedi, 390 W-os teljesítményre képes, központi fűtésre köthető típus. A radiátorhoz rögzítőszett, légtelenítő szelep és menetes dugó is tartozik, ami könnyű felszerelhetőséget garantál a számodra. Léteznek belőle azonban nagyobb, 556 W-os és 868 W-os modellek is, amelyek ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. 

 

Nézz körbe tehát még ma a széles kínálatunkban, és válaszd ki a stílusodhoz legközelebb álló törölközőszárítós radiátort! Legyen szó egyenes, íves, esetleg elektromos típusról egyaránt, nálunk mindegyikből bőven találsz!