Előszoba tükör

Tekintsd meg előszobatükör kínálatunkat, és élvezd a vele járó előnyöket! Nincs ember, aki ne vetne szívesen magára egy utolsó pillantást, mielőtt kilép az ajtón. Ennek a kihagyhatatlan lépésnek a megtételére szolgál az előszobában elhelyezett tükör. Nélküle lehet élni, de egész biztosan nem érdemes!

Előszobába illő tükreink számos formában, kialakításban és stílusban elérhetőek, céljuk pedig nem más, mint az, hogy mindig jól nézz ki! Tedd teljessé az előszoba berendezését egy méretes tükörrel! Széles kínálatunk hozzájárul ahhoz, hogy a lakás legforgalmasabb helyisége tökéletes legyen!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
12 db termék

Egy praktikus előszobabútor összetevői között általában találunk egy zárható szekrényt, egy fogast, egy cipősszekrényt és az elmaradhatatlan tükröt. Ezek az elemek lehetnek különállóak, de egy komplett előszobafal részeiként is elérhetőek. Tükreink segítségével folyamatosan képben lehetsz majd a megjelenéseddel kapcsolatban!

 

Előszobatükrök széles választéka vár!

Egy stílusos, a berendezéshez passzoló előszobatükör nemcsak arra szolgál, hogy megnézd magad benne. Ugyanis optikailag tágítja a teret, teljessé teszi az előszoba berendezését, így nem hiányozhat még egy kisebb előtérből vagy folyosóról sem. 

Sokféle egyedi és különleges tükörrel várunk, amelyek között falra szerelhető és álló fajták is felfedezhetőek. A különböző méretek mellett a keret anyaga az, ami figyelmet érdemel. A Malkia fehér keretes tükör mellett a klasszikus fakeretes, dió, tölgy, bükk vagy mahagóni színű tükrök is megtalálhatóak a kínálatban. Az előszobatükrök formája is igen változatos: ovális vagy szögletes modellekre is bukkanhatsz. A stílusválaszték a modern fémkeretes, a klasszikus fa és a vintage hatású, faragott keretes tükröket egyaránt magában foglalja. 

 

Növeld a teret tükörrel!

A legjobb olyan tükröt választani, amelybe tetőtől talpig beleférsz, de a kisebb kivitelezésűek is elegendőek lehetnek ahhoz, hogy leellenőrizd a megjelenésedet és megadják az előszoba stílusát. A választás nem biztos, hogy egyszerű lesz a termékeink között, de ha sikerül, akkor csupán néhány lépés választ el attól, hogy kezedben tarthasd a terméket. 

Először helyezd a kosárba, majd véglegesítsd a rendelést a szükséges adatok megadásával! A megvásárolni kívánt tükör a rendelést követően néhány napon belül meg is érkezik majd hozzád, hogy előszobád falát díszíthesse! Mérd fel széles kínálatunkat még ma, és tegyél szert egy ellenállhatatlan előszobatükörre!