Zuhanyfal

A fürdőszoba felújítása során számtalanszor vesszük elő a centit és mérjük le újra és újra a rendelkezésre álló területet. Egy fürdőben nem biztos, hogy elfér egy nagyobb méretű sarokkád, ám ilyenkor sem kell lemondanunk a fürdőzés élményéről.  Éppen ilyenkor jöhetnek jól a webáruházunkban is kapható zuhanyfal elemek, amely prémium minőségben, számtalan variációs lehetőséggel kecsegtet bennünket.

 

A gyártók mindig törekednek arra, hogy olyan tartós terméket tervezzenek, amelyek időtállóak, a mai kor igényinek megfelelnek. Nézz szét a kategórián belül még ma, és válaszd ki a tökéletes zuhanyfalat az otthonodba!

tovább bezár
Kampány típusa
Zuhanyfal szélesség
Zuhanyfal magasság
Üveg szín
Biztonsági üveg vastagság
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
34 db termék
 

Mit kell átgondolni a fürdőszoba esetén? 

 

Amellett, hogy kiválasztod a csempét és a járólapot, mindenképpen tovább is kell gondolkodnod. Nem mindegy ugyanis a fürdőszobabútor típusa, a felszereltség, de az sem, hogy milyen sarkot rendezel be zuhanyzáshoz. Sajnos nem minden lakásban lesz annyi hely, hogy egy hatalmas fürdőkád kerüljön beszerelésre, azonban egy kabin is lehet éppen olyan praktikus és kényelmes. Az ehhez kapható zuhanyfalak között számos minőségi típust találhatsz, amikből könnyedén kiválaszthatod a szükséges darabot.

 

Zuhanyfal kínálatatunk

 

A webshopunkból beszerezhető típusok között többféle méretben és kialakítással rendelhetsz meg egyedi változatot. A walk in zuhanyfal például remek választás olyan helyiségekbe, ahol még a nyíló ajtónak sincs elegendő helye. A többsége alumíniumból és krómból készült, az üvegek pedig víztiszták és általánosságban hat milliméteres vastagsággal rendelkeznek. A River walk in zuhanyfala rendkívül modern dizájnt teremthet az otthonodba. Tágas téret biztosít, hogy biztonságosan és komfortosan használhasd a berendezést. Vásárlóink előszeretettel választják ezt a terméket, hiszen a csomag tartalmaz mindent, amire az összeállításhoz szükséged lehet. Ha pedig gondot okoz a beszerelés, nyugodtan kérhetsz szakmai segítséget, így akár pár napon belül használatba tudod venni az eszközt.

Csábulj el a Flash gyártmányú modellek praktikusságán, ami képes maximális wellnesskörnyezetet teremteni bármilyen fürdőbe.  Mivel kis helyigényű, akár egy pár négyzetméteres fürdőszobában is megállja a helyét. A nyolc milliméteres edzett biztonsági üveg pedig a tartósságról és a strapabíróságról gondoskodik.

 

Nézz körbe tehát nálunk még ma, és válaszd ki a tökéletes zuhanyfalat az otthonodba.