Medence porszívó

Nincs ilyen termék.

Medence porszívók

 

Vajon mi lehet a gyönyörű, feszített tükrű medencék, vagy a hangulatos kertek óriási szabadtéri úszómedencéinek a titka? Hogyan lehet ezeket a medencéket karbantartani? -Kérdezhetik sokan. Sőt, talán még arra is van példa, hogy ez a probléma tart valakit vissza attól, hogy kerti medencét alakítson ki otthonában.

 

Pedig a megoldás egyszerű. A medencék tisztántartásának problémája egyetlen egy ötletes eszközzel megoldható. Ez pedig a medence porszívó. Nevét onnan kapta, hogy kialakítása, megjelenése hasonlít az önműködő porszívókra. Azonban természetesen nem port szívnak. Ezek a kis önműködő eszközök a medence alját és az oldalfalát tisztítják. Közben pedig a medence vizét is szűrik.

 

Sokszor bluetooth-al működő medencetisztítók általában 1-2-3 órás működési ciklusuk van, az ezzel kapcsolatos választás attól függ, hogy mekkora medencébe szánjuk őket. Általában a kapacitással összefüggésben a medence mélysége, vagy alapterülete az, amit még jelezni szoktak a termék leírásánál. Ezeket a szempontokat kell figyelembe vennünk, amikor medence porszívót veszünk.

 

Az ötletes kis önműködő gép kitisztítja medencénket, nekünk nincs más dolgunk, csak a vízparton napozva várni, amíg a medencetisztító végez.