Irodai forgószék

A nagy felületű íróasztal és a velejéig kihasznált tárolási lehetőségek csupán fél sikert jelentenek, ami az irodaberendezést illeti. Ugyanis ha kényelmetlenül ülünk munkavégzés közben, akkor az a hatékonyság és bizony az egészség rovására is mehet. Épp ezért fontos hogy az irodai forgószékünk minőségi és ergonomikus legyen.

Webshopunkban már megszokott, hogy egy-egy termékkategóriában rendkívül széles választékkal várunk. Ez az irodai forgószékek esetében is így van, hiszen tudjuk, hogy az egyedi igények is nagyon változatosak. Találd meg te is a neked való széket.

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
97 db termék
 

Azure 2 irodai forgószék

 

Nem csupán a főnök, hanem minden dolgozó megérdemli, hogy minőségi irodai forgószékben végezze a munkáját. Az Azure 2 modellt több színben forgalmazzuk, hogy minden irodában jól mutasson. A háttámla elegáns vonalvezetése még inkább hozzájárul ehhez, csakúgy, mint a textilbőr borítás.

A szék terhelhetősége 110 kg, emellett állítható a magassága. A krómozott karfákat is textilbőrrel fedte be a gyártó, még igényesebbé téve a modellt. Emellett, ha rendszeresen használjuk a kartámaszt, csökkentjük a gerincünkre nehezedő terhelést. 

 

Desmond 2 forgószék

 

Nem csak a komfortérzetünk, hanem a munkavégzés eredményének szempontjából sem mindegy, hogy milyen az irodai forgószékünk. Fájós derékkal, kényelmetlen testhelyzetben nem tudunk kellően koncentrálni. A Desmond 2 forgószékben azonban ez biztosan nem fordul majd elő.

Tekintélyt parancsoló, mégis kifinomult megjelenésével tökéletes kiegészítője lesz bármely irodának. A párnázott ülőfelület, az ergonomikus háttámla, az állítható magasság és támlaszög biztosítja a kényelmedet. A gumival bevont görgők pedig kímélik a legkényesebb padlót is. Ha szeretnél egy igazán exkluzív kiegészítőt az irodádba, a Desmond 2 kiváló választás.

 

Blues forgószék

 

Webáruházunk nem csak a felnőttekre, hanem a gyermekekre is gondolt, amikor forgószék kínálatunkat összeállítottuk. Ugyanis az iskoláskorú gyermekek egészséges testtartása legalább olyan fontos az íróasztal mellett. 

Blues forgószékünk ülőfelületét és háttámláját is úgy alakította ki a gyártó, hogy a gyerekek gerince megfelelő tartást kaphasson. A szék nem csupán a magas minőség miatt lesz évekig társa a gyermekednek. Mivel állítható a magassága, ahogy a gyermek nő, úgy engedhető egyre alacsonyabbra a széke.