Léghűtő

Egy kiváló léghűtő segítségével könnyebben vészelheted át a nyári hőséget. Bizonyára Te is tapasztalod, hogy a klímaváltozás hazánk éghajlatát is kedvezőtlenül befolyásolja: a nyarak egyre hosszabbak és szárazabbak, a forróság pedig sokszor elviselhetetlen. Ez ellen a legmegfelelőbb olyan készülékeket alkalmazni, amelyek fő funkciója a hűtés. 


 


Webáruházunk léghűtő kínálatának minden egyes terméke hozzájárul ahhoz, hogy jól érezd magad a legmelegebb hónapok alatt is a lakásban. Egy léghűtő a párologtatást kihasználva hűti le a tereket. Pontosan úgy működik tehát, mint ahogy az izzadás a testünk esetében.

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

A léghűtő az egyik legtermészetesebb és legköltséghatékonyabb hűtési forma. A természetes vízpárologtatás elvén működik, vagyis nedves, de hideg levegőt bocsát ki magából. Egy ilyen készülék mellett tartózkodva mindig úgy érezheted magad, mintha a hűs vízesések vagy folyók mellett lennél. Ismerős az érzés, ugye? Hűtés” kategóriánkban minden olyan készülék megtalálható, ami kellemesebbé teszi a nyári kánikulát!

 

Léghűtő készülékek a kis helyiségekbe

 

A léghűtő készülékek nem alkalmasak a hőmérséklet nagymértékű csökkentésére úgy, mint egy klímaberendezés. Épp ezért inkább a kis alapterületű szobák hűtésére érdemes választani ezeket. További jellemzőjük, hogy száraz levegőjű helyeken üzemelnek a legnagyobb hatásfokkal. Kis tér és száraz levegő - ezek tehát a léghűtő használatának alapvető feltételei. 

 

Működésük során nedves levegővel dúsítják a helyiségben egyébként is jelenlévő levegőt, elérve ezzel a páratartalom növelését. Ez a tulajdonságuk még télen is hasznossá teheti ezeket a készülékeket. A fűtési szezonra jellemző száraz, páramentes levegő (amely számos betegség forrása is lehet) jól ellensúlyozható léghűtő használatával. A berendezés előnye az is, hogy a forró levegő kivezetéséről nem szükséges gondoskodni úgy, mint egy klíma esetén. Így nem kell falat fúrni, szerelni, szinte rögtön használatba vehető.

 

Szerezz be léghűtőt!

 

A webáruházunkban kapható Hecht léghűtők különböző teljesítménnyel és egyéb jellemzőkkel járulnak hozzá ahhoz, hogy könnyen megtaláld az igényeidnek megfelelő terméket. Minden modell klímabarát módon, mégis hatékonyan hűti a levegőt, energiahatékonyak, működésük nem kerül sokba, ráadásul egész évben használhatod őket. Egy léghűtő jó barátod lehet minden évszakban! Fedezd fel a termékkategóriánkban helyet kapó, modern készülékeket!