Kültéri játékok

A mai gyerekek életében, amikor a kütyük csábításában élnek, még fontosabbak a kültéri játékok. A különböző járgányoknak, amiket a felnőttekhez hasonlóan vezethetnek, nem tudnak ellenállni a gyerekek.


 


Webáruházunkban megtalálod gyermeked számára a legkülönbözőbb hajtású járgányokat. A benzinmotoros autók, akkumulátoros motorok vagy épp a pedálos verdák a gyerekek kedvencei lesznek. Van itt minden: cross motor, quadok, cabrio autók, gokartok, nézz körül bátran! Szülinapra vagy épp karácsonyra is kitűnő ajándék lehet egy ilyen menő mini jármű. A házhoz szállításuk pedig ingyenes!

tovább bezár

Benzinmotoros járműveink

 

A négyütemű motorral hajtott, 125 köbcentiméteres quadjainkat nagyobb gyerekeknek ajánljuk. Óriási élményt jelent számukra a quadozás, imádni fogják a saját járgányt. A hidraulikus fékrendszerrel felszerelt járművek lánchajtásúak, dob és tárcsafékekkel működnek. A maximális terhelhetőségük nyolcvan kilogramm, az apukák nagy bánatára. 

 

Akkumulátoros járműveink

 

Akkumulátoros járgányaink kínálata igazán sokszínű. Ebben a kivitelben is forgalmazunk quadokat. Azonban akár tűzoltóautót vagy rendőrmotort is hajthatnak a gyerekek. Emellett cabrio autókat, dzsipeket, buggy-kat is kínálunk gyermeked számára. Sőt, gokartokat és különböző munkagépeket is. Számos modellünk távirányítással is működtethető, így a pici gyerekek számára is biztonságosak. Nézd végig kínálatunkat, a te gyermeked melyik menő verdának örülne?

 

Pedálos járgányok

 

Természetesen a klasszikus, pedálos járművek is megtalálhatóak webshopunkban. A pedállal hajtható gokartokat a gyerekek saját erejükkel működtetik. Ezáltal erősödnek az izmaik, a pedálozó mozgás és a kormányzás pedig fejleszti az idegrendszert. A vagány színekben pompázó gokartokkal öröm a kinti játék.

 

Egyéb kültéri játékok

 

Nem csak quadokat, autókat és egyéb járgányokat kínálunk a gyerekeknek. Komplett játszóteret is kialakíthatsz a kertedben a segítségünkkel. Gondoltunk a legkisebbekre is. Csodálatos színekben pompáznak kerti kisházaink, amelyekből kiváló gyerekkuckó válik.

 

Játék fűnyíróinkat és különböző méretű kerti játék szerszámainkat is nagyon kedvelik a gyerekek. A műanyag csúszdák is évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Emellett különböző kiegészítőket is forgalmazunk a benzines és akkumulátoros járművekhez.