Padló és falburkolás

Stílusos és egyedi otthont szeretnél kialakítani? Padló- és falburkolásban gondolkodsz, de nem találod a megfelelő színt és mintát? Konyhába, előszobába, nappaliba, esetleg a hálóba is szeretnél valamilyen padlót? Akkor jó helyen jársz!

Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző laminált padlókat, illetve parkettákat egyaránt. Legyen szó ezüstös, barnásabb vagy éppen light árnyalatról, nálunk szinte bármilyet megkaphatsz, amilyet csak szeretnél. Érdemes tehát körbenézni a hatalmas választékunkban! 

tovább bezár

Padló- és falburkolás

A cégünk nagy szenvedélye minden, ami lakberendezéssel kapcsolatos, éppen ezért kínálunk eladásra különböző parkettákat és padlókat egyaránt. Célunk, hogy szolgáljuk a vásárlóink kényelmét és egy olyan választékot hozzunk létre, amelyben mindenki megtalálhatja a legtökéletesebb kiegészítőt. Igyekeztünk a honlapunkat is annak megfelelően alakítani, hogy bárki könnyedén kereshessen. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz!

Padló- és falburkolat kínálatunk

A megfelelő laminált padló és parketta megtalálása nem kis munka. Fontos, hogy minőségi és tartós darabot vásárolj, hiszen többségüket rendesen igénybe vesszük a mindennapok során. Az Egger Pro változat rendkívül divatos és környezetbarát termék, amely természetes felülettel rendelkezik. A gyártmány 90%-a fa, amely tökéletes megjelenést biztosít a számodra. Beszerelése egyszerű, hiszen a szabadalmaztatott klikk rendszernek köszönhetően akár te magad is elvégezheted. Fontos azonban tudni, hogy ez a verzió nem vízálló, így fürdőszobába és konyhába nem a legjobb választás. 

A Classic AQ Light Newbury Oak laminált padló még a te otthonodban is harmóniát teremthet. Ez számos lehetőséget ad, hiszen az Aqua+ technológiának köszönhetően vízálló, tehát ezt beszerelheted akár a bejáratba, de még a fürdőbe, illetve a főzőhelyiségbe is. Egyedülálló megjelenésének köszönhetően vonzza majd a tekintetet. Szintén klikk rendszerrel ellátott, így akár te is roppant egyszerűen lerakhatod. A gyártó a termékre life time garanciát vállal, így biztosan nem kell aggódnod a választott darab élettartama miatt sem.

A szürke árnyalatban is kapható Effect Toros parketta felületi kialakítása bármely helyiségbe remekül illeszkedik. A tartóssága mellett nagy előnye továbbá, hogy nemcsak hőszigetelő hatása van, hanem hangtompító is. Remek választás tehát olyan lakásokba, ahol nem szeretnénk, hogy az alattunk lakó folyamatosan hallgasson bennünket.