Jakuzzi kiegészítő

A wellness és spa élmények önmagukban hozzájárulnak egészségünkhöz és jó közérzetünkhöz. A legkényelmesebb, ha mindezt az otthoni környezetben élhetjük át. Webáruházunk a kül- és beltéri jakuzzik széles választékát kínálja. Emellett természetesen a jakuzzizáshoz szükséges kiegészítőkkel is várunk.

 

Legyen szó a kiváló vízminőségről vagy a biztonságos ki- és beszállásról, nálunk mindent megtalálsz. Az otthoni jakuzzizás ma már egyszerűbb, mint gondolnád. A családod és a barátaid biztonsan imádni fogják a lakásban vagy a kertben elhelyezett medencét.

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
20 db termék
 

Biztonsági kellékek 

 

A vízhasználatnál fogva, természetes velejárója a jakuzzi használatának a csúszásveszély. Kivéve, ha biztonsági kiegészítőinket használod. Fából és műanyagból készült belépőink segítenek abban, hogy sérülés nélkül merülhess a habokba. A rozsdamentes acél biztonsági korlát ugyanezt a célt szolgálja, segít megelőzni az elcsúszást. 

 

Aromaterápiás patronjaink

 

A jakuzzizást új szintre emelhetjük az aromapatronok használatával. Ezek a kis tartozékok különböző illatokat varázsolnak a zubogó medencébe. A növényi olajokkal töltött patronok utántölthetőek. 

 

Kínálatunkban megtalálod az eukaliptusz, a szantálfa, a pina colada és a nyári gyümölcsök illatait. A növényi aromák jó hatással vannak testünkre, lelkünkre egyaránt. Épp úgy, mint a jakuzzihasználat.

 

Kényelmi jakuzzikiegészítők

 

Az otthoni wellness kényelmét tovább fokozhatjuk, ha további kiegészítőket szerzünk be a jakuzziba. Ilyen a rögzíthető pohártartó vagy az okostelefonos vezérlést segítő applikáció. Saját wifi hálózatunkra csatlakoztatva a medencénk bárhonnan működtethető, ha nálunk van a telefonunk. 

 

Nem csak kényelmes, de takarékos megoldást is jelent a webáruházunkban elérhető napkollektor is. Kifejezetten medencék működtetésére fejlesztette ki a gyártó.

 

Vízminőséget biztosító kellékek

 

Természetesen alapvető követelmény, hogy a jakuzzi vize kifogástalan minőségű legyen. Ehhez webshopunk minden segítséget megad, hiszen árukínálatunk rendkívül széles. 

 

Víztisztító és fertőtlenítő vegyszereket és automata adagolókat is forgalmazunk. Emellett elérhetőek nálunk kézi tisztítók, különböző szűrőberendezések és vízlágyítók. A vízhőmérséklet megtartását és a külső szennyeződések elleni védelmet pedig a thermotetők biztosítják.