Barkács

Hasznos és praktikus barkácseszközöket keresel, amelyek nemcsak a tárolóban állnak, hanem hasznukat is veszed? Barkácsgépre, tartozékra, esetleg barkácskellékre van szükséged? Munkaasztalban gondolkodsz, amelyen egyszerűen végezheted el a kinti műveleteket? Akkor jó helyen jársz!

Webáruházunkban széles kínálatban találhatsz különböző barkácskiegészítőket. Legyen szó kézi szerszámról, védőfelszerelésről vagy éppen elektromos csiszolóról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Érdemes tehát jól szétnézni a hatalmas választékunkban! 

tovább bezár

Barkácskellékek

A cégünk nagy szenvedélye minden, amire a ház körül szükség lehet. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban többféle, barkácsoláshoz szükséges kelléket és eszközt is. Fő célunk, hogy kiszolgáljuk a vásárlóinkat, kényelmes vásárlást tegyünk nekik lehetővé. Emiatt a weblapunk felületét is úgy alakítottuk ki, hogy szinte bármit azonnal megtalálhass. Legyen szó elektromos barkácsgépekről, ütvecsavarozóról, jégkaparóról vagy éppen szerszámkészletről. 

Barkácskellékek kínálata

Először tisztázd le magadban, hogy mire is van szükséged a ház körül. Kell egy újabb barkácsszerszám? Hiányzik valami a műhelyből, de nem tudod, hogy mire is van szükséged pontosan? Webshopunkban számos lehetőség közül válogathatsz. 

Az elektromos eszközök mellett barkácsgép tartozékokat is beszerezhetsz. Nálunk többféle fűrészkorong, szúrófűrész penge, vágókorong és csiszolópapír megrendelésére nyílik alkalmad. Ne feledkezz meg továbbá a csiszolótárcsáról és a fúrószárról sem, ezeket szintén megvásárolhatod nálunk. 

Amennyiben barkácskellékre van szükséged, szintén jó helyen keresgélsz. A mérőszalagok, jégkaparók, lézeres távolságmérők, kéziszerszámok és szigetelőszalagok tárházából választhatod ki a szükséges darabot. Ha már itt jársz, megnézheted a kábelkötegelőket, multimétereket és a forrasztópisztolyokat egyaránt. A minőségükben biztosan nem fogsz csalódni!

Fontos, hogy a kinti munkálatokat biztonságban végezhesd el, így érdemes beszerezned valamilyen prémium védőfelszerelést. Ez lehet egy védőszemüveg, egy kesztyű, egy munkavédelmi lábbeli, egy munkás nadrág vagy akár egy meleg kabát is. A hegesztőpajzs segítségével pedig akár komolyabb feladatokat is elvégezhetsz. Egy védősisak pedig bármely családi háznál hasznos kiegészítő lehet.