Fürdőszoba fali szekrény

A falra szerelhető szekrény az egész lakásban helytakarékos megoldást kínál a tárolásra. Nem foglalnak teret a padlón és igazán jól is mutatnak. Fürdőszobai fali szekrény lehetőséget ad arra, hogy helyet spóroljunk ebben a sokszor kis helyiségben. 


 


Termékkínálatunk igazán sokszínű, változatos méretekben, mintázatokkal és színekben vásárolhatod meg tőlünk a fali szekrényeket. Bármilyen stílusban is alakítottad ki a fürdőszobádat, nálunk megtalálod a hozzá illő bútorokat. Böngéssz termékeink között, és rendezd be velünk álmaid fürdőszobáját!

tovább bezár
Gyártó
Fürdőszoba bútor szélesség
Színek
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

Zeus fürdőszobai fali szekrény

 

Kedveled a letisztult, minimalista dizájnt, és ez a fürdőszobádon is meglátszik? Akkor számodra ideális választás a Zeusz fürdőszobai fali szekrény. Szögletes vonalvezetésével és elegáns fogantyújával tökéletes kiegészítője lesz az otthonodnak. 

A belső polcok üvegből készültek, ami még exkluzívabbá teszi a Zeusz szekrények megjelenését. A korpusz és a szekrényajtó famintázattal díszített, és sötétebb és világosabb árnyalatokban egyaránt kapható. Rendeld meg ezt a csodás fali szekrényt, és ha szeretnéd, összeállítjuk és fel is szereljük azt.

 

Castello fali szekrény

 

Klasszikus és modern fürdőkbe egyaránt jó szívvel ajánljuk a Castello fali szekrény családunkat. Több méretben és elrendezésben is megrendelhetőek a termékcsalád tagjai. A szögletes kialakítás, a meleg árnyalatú faerezet és a hajlított fogantyú praktikummal párosul. Függesztett alsó és felső szekrény egyaránt elérhető a Castello családból.

A szekrények és a fiókok kialakítása is igazán változatos. Csupán nyíló ajtóval felszerelt modellt, de fiókkal ellátott típust is forgalmazunk. Ami közös a Castello fali szekrényben, az a kiváló minőség és az elegáns megjelenés. 

 

További fürdőszobabútor választék

 

Webshopunk kínálatának minden kategóriájában törekszünk a minél színesebb termékpalettára. Ennek oka, hogy szeretnénk minden vásárlói elképzelést megvalósítani. Ennek jegyében elérhetőek nálunk polccal felszerelt és önálló fürdőszobai tükör. Alsó és felső szekrénnyel, mosdókagylóval vagy anélkül készült modellekkel és álló szekrénnyel is várunk.

Emellett komplett fürdőszobabútor szettet, tükrös szekrényt és kisebb kiegészítőt is forgalmazunk. Fedezd fel webshopunkat, és rendezd be velünk az otthonodat!