Akril zuhanytálca

Felújítanád a fürdőszobádat? Lecserélnéd a régi zuhanykabint, tálcát, esetleg a kád helyére vagy mellé szeretnél egy minőségi terméket? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megkapsz, amire a helyiségben szükséged lehet. Az akril zuhanytálcák remek választásnak bizonyulhatnak a könnyű súlyuknak és a kellemes tapintásuknak köszönhetően. 


 


Mivel az anyag gyorsan felmelegszik, így a lábat nem éri majd kellemetlen hideg, mielőtt zuhanyozni kezdenél. Nagy előnye továbbá a választékos kialakítása, hiszen egy nagyon könnyen formázható anyagról van szó.

tovább bezár
Gyártó
Zuhanytálca típusa
Zuhanytálca méret
Készletinformáció
További szűrők
43 db termék
 

A megfelelő zuhanytálca kiválasztása

Amikor lakásfelújításra kerül sor, és a fürdőn kezdesz el dolgozni, akkor biztosan benned is felmerül a kérdés, hogy milyen berendezésekre is van szükséged. Az akril zuhanytálcák remek megoldások abban az esetben, ha minőségi, könnyű és különleges termékre van szükséged. A gyártók nem véletlenül ajánlják a legtöbb esetben ezeket a modelleket, hiszen nagyon könnyen lehet őket formázni, így a választék is jóval nagyobb lehet a megszokottnál. Egy jó minőségű zuhanytálcán nem fog ki az idő vasfoga, hiszen nem horpad be, nem kopik le, nem lesz vele semmilyen kellemetlenség, amennyiben azt rendeltetésszerűen használod.

Az akril zuhanytálcák palettája

A webáruházunkban kapható típusok tehát nemcsak tartósak, de még kényelmesek is. A kínálatnak köszönhetően többféle formában érheted el őket, akár szimmetrikusra, akár ívesre, esetleg szögletesre van szükséged, nálunk mindegyikből találsz kedvedre valót. Itt nem akadály az alacsony, illetve a mély tálcás igény sem, hiszen formájuknak köszönhetően ezekből is tudsz rendelni. 

Amennyiben lecserélnéd a régi berendezésedet, esetleg a kád mellé szeretnél egy zuhanyfülkét is, akkor válaszd például a 120 centiméter magas kivitelünket, amelyet SMC speciális üvegszállal erősítettek meg. A tartóssága és a minősége állandó, ám a súlya jóval kisebb, mint a hasonló jellemzőkkel rendelkező öntött márvány modelleké. 

Megoldás lehet továbbá a Sanimix gyártmánya, az akril negyedköríves, fém lábas eszköz, aminek magasságát könnyedén be tudod állítani. Az automata leeresztőnek köszönhetően pedig a fürdőszoba sem fog elázni olyan könnyen. 

Nézz körbe tehát még ma a széles választékunkban, és válaszd ki azt a változatot, amely a legjobban passzolna az otthonodba!