Étkező garnitúra

Ebben a kategóriában étkezőgarnitúra kínálatunk látható, melyben 2, 4 és 6 székes szettek is megtalálhatók. Tölgy, dió, cseresznyefa színű darabok is elérhetők, ezeken kívül a fehér-szürkés étkező is igen kedvelt. Ugyanígy a fekete asztal fehér műbőr székekkel is remek választás, hiszen ez a kontrasztos színvilág rendkívül elegáns és mutatós. 

Aki kisebb méretű garnitúrát keres, szintén talál magának valót, de egy nagyobb, több fős család számára is számos lehetőség adott webáruházunkban. Bármilyen megoldást keresel, érdemes végigböngészni a különböző stílusú garnitúrákat, szetteket.

tovább bezár
Gyártó
Garnitúra színek
Garnitúra típusa
Készletinformáció
További szűrők
60 db termék
 

Az otthonok egyik legfontosabb helyisége az étkező, amely teret ad a közös beszélgetéseknek és az ínycsiklandó lakomáknak egyaránt. Emellett a munkahelyeken is jelentős szerepet tölt be egy étkezőgarnitúra, ugyanis a kreatív ötletelés, az együtt eltöltött ebédidő mind olyan elfoglaltságok, melyekhez nélkülözhetetlen egy jól megválasztott bútorszett.

Ismerd meg étkezőgarnitúra választékunkat!

Többféle kialakítású, színű, méretű darabot kínálunk, hogy az egyéni igényeknek megfelelően, mindenki megtalálja a számára optimálisat. Az étkezőszettek kiválasztásánál leginkább arra kell figyelni, hogy harmóniát alkosson a többi bútorral, emiatt is tartjuk olyan fontosnak, hogy a lehető legtöbb stílust és színvilágot elérhetővé tegyük. 

A termékek időtálló, strapabíró anyagból készülnek, hogy hosszú éveken át kiszolgálhassák a családokat. Kisebb lakásokba való és nagyobb teret igénylő étkezőgarnitúrák is rendelhetők. Bármilyen elképzelésről is legyen szó, ajánljuk mutatós étkezőbútor kollekciónk átnézését is!

Mi kerüljön a nappaliba? 

A nappali berendezése a rendelkezésre álló terület méretétől függ, illetve a már meglévő bútoroktól. Kisebb tér esetén sem kell feltétlenül lemondani az étkezőgarnitúra adta örömökről, hiszen egy helytakarékos, két székből és egy kisebb asztalból álló szett praktikusan beilleszthető. Az is jó megoldás lehet, ha a konyhába kerül egy kisebb asztal és mellé két könnyedén betolható szék. 

A másik eset, amikor bőséges a kitöltendő tér, ilyenkor szinte bármilyen garnitúra elhelyezhető gond nélkül, amire viszont mindig figyelni kell, hogy a lakás összképe viszonylag harmonikus maradjon. A meglévő berendezésekhez mindig passzoljon az étkezőszett a giccses hatás elkerülése érdekében!