Szekrény

Amikor a lakberendezésen gondolkodunk, akkor minden esetben kardinális kérdés a szekrény típusa. Szerencsére a webáruházunk kínálatának köszönhetően számos féle és fajta változat közül választhatod ki a tökéletes darab.

 

Legyen szó akasztós, polcos, esetleg kombinált berendezésről egyaránt, itt bőven akad olyan modell, amely elnyerheti a tetszésedet. A tárolás ugyanis mindig egy fontos szempont ahhoz, hogy rendszerezetten tarthasd az otthonodat, és semmi ne legyen szanaszét a házban. Akár a nappaliba, akár a hálóba van szükséged egyre, nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár

Milyen szekrényt válassz az egyes helyiségekbe?

 

Valószínűleg a Te otthonodban is rendkívül fontos, hogy olyan tárolókat szerezz be, ahol mindennek megvan a maga helye. Sajnos azonban nem mindenkinek van arra lehetősége, hogy külön gardróbhelyiséget alakítson ki a lakásban, sőt, akadnak olyan esetek is, amikor még egy nagyobb gardrób sem fér el. Ilyenkor ugye a rejtett tárolást szokták alkalmazni, de nem mindenki szereti teljes mértékben minimál stílusban berendezni az egyes szobákat. Éppen ilyenkor jöhetnek jól a szekrények, amelyekből nálunk találhatsz polcos, akasztós, üveges, kombinált, illetve fali berendezést egyaránt. 

Az akasztós szekrények a hálószoba ékes darabjai lehetnek, hiszen ennek köszönhetően semmi nem gyűrődik össze. Lehet szó sonoma, grafit, de még san marino cream változatról egyaránt. A színüknek köszönhetően ezek remekül passzolnak akár a Te otthonodba is. 

 

A szekrények kínálata

A webáruházunkban kapható kivitelek között tehát az akasztóson és fali modelleken kívül találhatsz még polcos szekrényt is, amelyen tökéletesen mutatnak majd az évek alatt felhalmozott könyvek. Bár a minimál stílus egyik alapvető jellemzője, hogy minden zárt, azért egy-egy ilyen elem is elférhet a lakásban. 

Leghasznosabbak azonban talán a kombinált szekrények lehetnek, hiszen ezekben szinte bármit elrejthetünk. Ez a változat mehet akár a hálószobába, akár a nappaliba, de még a gyerekszobába is, mindenhol megállja a helyét. Ott van például a tolóajtós Gabriela modell, amit DTD laminált anyagból készítettek el. A tölgy wotan és fehér árnyalat szinte tökéletesen passzol akár egy skandináv dizájnú, akár egy modernebb, akár egy klasszikusabb lakásba egyaránt.

 

Érdemes tehát körbenézni a széles szekrénykínálatunkban és kiválasztani azt a típust, amely minden igényedet kielégíti.