Fürdőszoba

Fürdőszoba felújításba, tervezésbe kezdtél? Még nem tudod, hogy zuhanykabin, zuhanykabin ajtó, esetleg zuhanyfal lesz e a tökéletes választás? Kádat szeretnél, de nem találtad meg hozzá a megfelelő paravánt? Gőzkabinban gondolkodsz, ahol elengedheted magad a nap végén? Akkor jó helyen jársz!


A webáruházunk hatalmas kínálatában találhatsz különböző fürdőszoba bútort, fürdőkádat és zuhanytálcát. Legyen szó masszázsrendszerről, zuhanyszettről, mosdókagylóról vagy éppen csaptelepről, nálunk mindent megtalálsz. Érdemes körbenézni a választékunkban, hiszen szenvedélyünk minden, ami a fürdőszobához szükséges. 

tovább bezár

Legfőbb célunk, hogy szolgáljuk vásárlóink kényelmét, így weboldalunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz! 

Fürdőszoba termékek 

Egy fürdőszobába minden esetben szükség van zuhanyzóhelyiségre. Ez lehet egy sima zuhanyzó, de akár egy fürdőkád is. Ehhez jöhetnek a kiegészítők, amelyeket akár nálunk is beszerezhetsz. Biztosan kelleni fog egy WC-csésze, egy mosdókagyló, illetve tárolórész egyaránt. De vajon milyen ezeknek a kiegészítőknek a választéka?

Fürdőszobai termékek kínálata

Első körben szükség lesz a fürdőszobai bútorok kiválasztására. Ehhez segítő kezet nyújtunk, hiszen nálunk számos lehetőség közül választhatod ki a tökéletes darabot. Legyen szó komplett bútorról, mosdószekrényről, felső szekrényről, álló változatról, alsó részről mosdó nélkül vagy akár fali verzióról. Természetesen nem feledkeztünk meg a minimál stílus kedvelőiről sem, így a kínálatban tartunk minimál és modern fürdőszoba bútort egyaránt.

Amennyiben egyéb kiegészítőről is álmodnál, nyugodtan nézz körbe ezek között. Itt találhatsz tükörre szerelhető Blondie lámpát, illetve szögletes bútorlábat is.

A megfelelő bútor kiválasztását követően jöhet egy minőségi zuhanykabin, a zuhanyajtó, a fal, illetve szükség esetén kád és ahhoz elengedhetetlen paraván megvásárlásra. A nagyobb kényelem érdekében rendelhetsz magadnak és a családnak egy hidromasszázs változatot, esetleg masszázsrendszert egyaránt. Ezek biztosan sokat segíthetnek majd az este folyamán a stressz levezetésében is. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő hely egy kád számára, a választékunkban megtalálható a zuhanyba is szerelhető hidromasszázs panel egyaránt. 

Ezt követően ne feledkezz meg a megfelelő WC-csésze és a mosdókagyló kiválasztásáról sem, hiszen ezek mindegyike elengedhetetlen egy jól felszerelt fürdőszobába. Természetesen érdemes megtekinteni a különböző törölközőszárító radiátorok és a további kellékek kínálatát is!