Zuhanykabin

Egy nehéz nap után mi sem esik jobban, mint egy forró zuhany és a kényeztető lazulás egy exkluzív zuhanyfülkében. Tedd különlegessé fürdőszobádat prémium zuhanykabinnal, melyek széles választékával várunk. Legyen a fürdőszobád akár kicsi, akár nagy, nálunk megtalálod megfelelő, akár komplett zuhanykabint


 


Változatos formában és kivitelezéssel kínáljuk zuhanykabinjainkat, elérhetőek az íves, az asszimetrikus vagy épp a négyzet alapú kabin formák. A funkcionalitás és használhatóság is kiemelt szempont a termékpaletta kialakításánál! Meghatározó szempont lehet a hely adottságait figyelembe véve, illetve saját kényelmi elvárásaink adta keretek. Választhat mélytálcás zuhanykabint, vagy épp a nagy kedvenc Walk in zuhanykabin változatokat. Nézz körül webáruházunkban, és rendeld meg álmaid zuhanykabinját!

tovább bezár

Különböző alapokon

 

Négyzet alapú zuhanykabint szeretnél? Netán az íves formákat kedveled? A nagyobb fürdőben az asszimetrikus kabinok is jól mutatnak, és persze maximálisan kényelmesek. Kínálatunk igazodik az igényekhez, munkatársaink pedig készséggel vállalják a kabinok beszerelését.

 

Hátfalas zuhanykabin

 

Nem csak alapzatban, a kabinok kivitelezésében is sokszínűek termékpaletta várja. A hátfalas zuhanykabin teljesen zárt, komplett falazattal van ellátva. Mind íves, mind négyzet alapú összeállításban kaphatóak. A hátfalas kabinhoz kézi és fejzuhannyal egyaránt rendelkező modelleket is kínálunk. 

 

Falsíkra szerelhető zuhanykabin

 

Nagy szabadságot adhatnak az elhelyezés tekintetében a falsíkra helyezhető zuhanykabin változatok. Ezek a kabinok csupán egy oldalon érintkeznek a fürdőszoba falával. Köríves és négyzet alapú formában kaphatóak, igazán különleges a megjelenésük.

 

Mélytálcás zuhanykabin

 

A mélytálcás zuhanykabin tulajdonképpen egy kis káddal kiegészített zuhanykabin. Páratlan megoldás lehet, ha a kis hely ellenére sem szeretnénk lemondani a forró fürdő élményéről. Nincs szükség nagy munkálatokra a tálca vagy a lefolyó kialakítására a padlóban. A fülkékben kis ülőke is található, így idősek és kisgyerekek számára is ideális. Íves és asszimetrikus kivieltben forgalmazzuk ezeket a komplett zuhanykabin szetteket. Böngéssz termékeink közt, és találd meg a kedvencedet. 

 

Walk-in zuhanykabin


Ha igazán sokoldalú megoldást keresel, a walk-in zuhanykabin számodra a megoldás. A zuhanytálca nélküli, biztonságos kialakítású kabint egy vagy akár több edzett üvegfal veszi körül. Igazán elegáns megoldás, bármilyen stílusban is épült a fürdőszobád. Választhatsz félköríves vagy négyzet alapú kabint. Kérheted ajtós, egy vagy több oldalról határolt változatban. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a választásnál.