Zuhanytálca

Fürdőszobád felújításában gondolkodsz? A helyhiány miatt nem tudsz egy kényelmes kádat beszereltetni? Nem probléma, hiszen egy minőségi zuhanytálca segítségével is lehet egyedi és igényes otthonod. Lehet szó íves, aszimmetrikus, beépített, esetleg akril változatról, webáruházunkban szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van.

 

Mindezt érdemes már a felújítás tervezői részében megfontolni, hiszen itt minden a kényelmedet fogja szolgálni, nem választhatsz akármilyen berendezést. Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki az igényeidhez legközelebb álló zuhanytálcát!

tovább bezár

A zuhanytálca kiválasztása

 

Amikor úgy döntesz, hogy átalakítod a fürdőszobát, biztosan nem gondolsz mindenre, így sok esetben sokként érhet, hogy mennyi mindenre lesz szükséged. Az első és legfontosabb, hogy ülj le nyugodtan és tervezd meg alaposan, hogyan is nézzen ki a helyiség. Nem mindegy, hogy milyen típusú bútorokat, kiegészítőket, eszközöket és berendezéseket szerzel be. Mivel az otthon ezen részét több évre alakítjuk át, így valószínű Te sem szeretnéd, hogy idő előtt kelljen leverni a csempét, mert nem megfelelő darabot rendeltél. 

A zuhanytálca esetében mindez azt jelenti, hogy megfelelő méretű és anyagú változatok között kell nézelődnöd. Ez lehet akril zuhanytálca, esetleg aszimmetrikus vagy éppen íves modell, a lényeg, hogy megfeleljen az igényeidnek. 

 

Zuhanytálca kínálatunk

 

A webáruházunkban kapható kiegészítők között számos egyedi és stílusos megoldással találkozhatsz. A fürdőszoba egy rendkívül fontos helyiség, ami általában nem kapja meg a kellő figyelmet, így éppen itt az ideje, hogy szétnézz a zuhanytálcák választékában. A rendelkezésre álló helyet mindenképpen ellenőrizd, és ennek megfelelően vásárolj stílusban passzoló modellt. 

Létezik szögletes, íves, aszimmetrikus kivitel, amelyeket akrilból, kerámiából, illetve műmárványból gyártanak. Az öntött márvány változatok esetén dönthetsz úgy, hogy íves, szögletes vagy pedig kocka alakú verziót szereltetsz be. Ezek mindegyike évekig szolgálni fog téged, nem kell majd amiatt aggódnod, hogy lejön róla a festék, vagy éppen rozsdásodni kezdene. A formákkal és a stílusokkal kapcsolatban tehát nem szükséges kompromisszumot kötni, amennyiben zuhanytálcát választanál az otthonod ezen részébe.