Finn szauna

Egészségünk megőrzéséért otthonunkban is sokat tehetünk. Ma már nem kell, hogy luxus legyen egy frissítő szaunázás. A hosszú és tartalmas napok után mindenkinek jólesik a kikapcsolódás. Finn szaunáinknak köszönhetően ehhez már ki sem kell mozdulnunk a házból. 

 

Kínálatunkban magas minőségű termékekkel várunk. Mivel több méretben forgalmazzuk a szaunákat, mindenki megtalálhatja a számára ideális modellt. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésedre, igény szerint beszerelést is vállalunk. Ráadásul minden finn szaunánkat ingyenesen szállítjuk házhoz.

tovább bezár
3 db termék

A szanunázás előnyei

 

A finn szauna jótékony hatásait a skandináv országokban hosszú ideje ismerik. A szauna rendkívül jó hatással van az immunrendszerünkre, szervezetünk ellenállóbb lesz a fertőzésekkel szemben. Mivel a szauna melege elősegíti a méregtelenítést, a bőrünk is szebb lesz és fokozódik az anyagcserénk. A rendszeres szaunázás emellett erősíti az érfalakat és javítja a keringést.

 

Kétszemélyes finn szauna

 

Kinálatunkban megtalálhatóak a Wellis kétszemélyes szaunái. Ezek a finn szaunák nem igényelnek nagy teret, 105 x 150 centiméter az alapterületük és 190 centiméter magasak. Minőségi, kanadai fenyőből készülnek, és a 8 mm vastag üvegajtó teszi őket igazán stílusossá. Ha van két szabad négyzetméter a lakásban, érdemes beruházni egy kétszemélyes szaunára. Testünk-lelkünk meghálálja.

 

Négyszemélyes szaunánk

 

A Wellis négyszemélyes szaunájának alapterülete 180 x 150 centiméter. Ebben a finn szaunában két ülőszint található. Ennek megfelelően a magassága 210 centiméter. A négyszemélyes szauna alapanyaga is a kanadai hemlock fenyő. Ez a fafajta kiválóan alkalmas szaunák készítésére. Ellenáll a hőingadozásnak, nem viseli meg a szerkezetét a magas, majd alacsonyabb hőmérséklet. Szaunáinkat prémium szállítással is kérheted, sőt, akár biztosítás is köthető rájuk.

 

Öt- és hatszemélyes finn szaunáink


Igazi szaunapartikat lehet csapni az öt-hatszemélyes Wellis finn szaunákban. Ezekhez a szaunákhoz nagyobb térre van szükség. Az alapterületük ugyanis 200 x 170 centiméter. Ugyancsak két szinten foglalhatunk helyet, így igazi kényelemben élvezhetjük a szaunázás pozitív hatásait. Nézz körül webáruházunk termékkínálatában, szaunáinkkal is igyekszünk mindent elvárásnak eleget tenni. Varázsolj az otthonodból wellness szállodát!