Zuhanypanel

Fürdőszobád felújításán gondolkodsz? Szükséged van pár minőségi kiegészítőre a zuhanyzódban? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban hatalmas választékban találhatod meg a különböző kiegészítőket. Legyen szó kisebb vagy nagyobb zuhanypanelről, esetleg eltérű anyaghasználatú változatról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire az otthonodban szükséged lehet.

 

Mivel a legtöbb típus rendkívül elegáns és divatos, így nem csoda, hogy Te is elgondolkodtál azon, hogy a szimpla változat helyett inkább egy zuhanypanelt szereltess be a helyiségbe.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

A felszerelt fürdőszoba kialakítása

 

Te is elegáns és modern megoldásban gondolkodsz a fürdőszobád kapcsán? Akkor érdemes elgondolkodnod egy egyszerű, ámde annál hasznosabb zuhanyoszlop használatán, amelyet akár a saját zuhanyzódba is beszereltethetsz. A könnyen felrakható változatok állítható magasságúak, egyes típusokat pedig sarokban ugyanúgy használni tudsz, mint bármelyik másik modellt. A minőségi zuhanypanelekkel rengeteg helyet tudsz spórolni, hozzájárulnak a felszerelt fürdőszobádhoz, ahol élmény lesz a készülődés. 

Ezeknek köszönhetően nemcsak a tisztálkodáshoz szükséges vizet tudod optimalizálni, hiszen akár relaxációra is alkalmasak. A mai gyártmányok már a zuhanypanelből is képesek vizet locsolni, nemcsak a rózsából és az esőztetőből. Ezáltal egy igazán modern és dizájnos, ámde annál hasznosabb berendezést tudhatsz a magadénak, ha emellett a változat mellett döntesz. 

 

A zuhanypanelek kínálata

 

A webáruházunkban kapható zuhanypanelek nagy része alumíniumból készült, így lesznek igazán tartósak. Nálunk olyan márkák képviseltetik magukat, mint a Wellis vagy éppen az Aqualine. Utóbbinak köszönhetően került hozzánk a TUSA panel, ami kínálja a kézi- és a fejzuhany, illetve az oldalsó fúvókák közti áramlást. A csomag tartalmazza a csapot és a kézizuhanyt egyaránt, így nincs szükség arra, hogy ezeket külön kelljen beszerezned. A panel egy 1400 mm-es kivitel, amelynek a zuhanyfejét esőből vízesés módba tudod kapcsolni. A három oldalsó sugár pedig a testmasszázsodról fog gondoskodni. Kell ennél több egy kényeztető zuhanyzáshoz? 

Nem árt tehát körbenézned a széles kínálatunkban és kiválasztani az igényeidhez legközelebb álló minőségi márkás zuhanypanelt!