Hidromasszázs zuhanypanel

A kényelem rendkívül fontos, főleg, ha a fürdőszobáról és tisztálkodásról van szó. Egy jól felszerelt helyiségben ugyanis mindennek meg kell lennie, ami a reggeli készülődéshez és az esti rutinhoz egyaránt passzol. A hidromasszázs zuhanypanelek lehetővé teszik, hogy bármikor élvezhesd egy kicsit a kényeztető fürdőt az otthonodban.

 

A nálunk kapható típusok között számos kivitelt találhatsz, legyen szó akril, hat fúvókával ellátott, illetve mintás üveges modellről egyaránt. Webáruházunkból biztosan rendelni tudsz majd olyan kiegészítőt, amely nálad is helyet kaphat!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
37 db termék
 

A komfortos fürdőszoba elengedhetetlen elemei

 

Ahhoz, hogy neked is egy jól felszerelt, praktikus és könnyen használható fürdőszobád legyen, szükséged van pár minőségi kiegészítőre. A legtöbb esetben a kádat szokták mondani, mint megfelelő eszköz, ám nem minden helyiségben fér el akár egy kisebb méretű berendezés is. Ellenben a zuhanykabinokkal, amelyek bármely sarokban megállják a helyüket. Ehhez azonban mindenképpen érdemes beszerezni egy hidromasszázs zuhanypanelt, amelynek a csatlakozásait úgy alakítják ki, hogy azokat a korábban használt csaptelepek helyére is fel lehessen szerelni. 

Ezek a modellek nem sokban térnek el a hagyományos panelektől, hiszen tulajdonképpen csak plusz masszázsfunkciókkal vannak ellátva, amik fürdés során kényeztetnek bennünket. Kifejezetten jó hatással lehetnek a derékfájdalommal küzdő emberek számára, hiszen ezek ellazítják az izmokat. 

 

A hidromasszázs zuhanypanelek kínálata

 

A webáruházunkban kapható változatok között számos formájú, színű, anyagú és mintázatú típus közül választhatod ki a számodra tökéletes berendezést. Az elegáns megjelenésüknek köszönhetően bármely otthonban megállják a helyüket és amellett, hogy hasznosak, még jól is néznek ki. A legtöbb változat három kezelővel rendelkezik, amelyeket külön lehet szabályozni, így akár esőztetőt, akár a zuhanyfejet, akár a fúvókat külön-külön is használhatod.

A legtöbb kivitel azonban 90 centis falfelületet igényel, így érdemes azt is átgondolni, hogy ez a terület rendelkezésre áll-e. A sarokban történő alkalmazás esetén pedig olyat rendelj, amit oda lehet beszerelni. Legyen szó tehát több fúvókával ellátott, esetleg mintás üveges modellről, a hidromasszázs zuhanypanelek bármely otthonban megállhatják a helyüket.