Aszimmetrikus kád

A fürdőszoba berendezése a megfelelő eszközökkel rendkívül fontos. Amennyiben felújítanád az otthonod ezen részét, akkor jó helyen jársz. Nálunk minden szükséges kiegészítőt, bútordarabot és egyéb kelléket megtalálhatsz, ami a fürdőszobában kellhet. Az aszimmetrikus kádak remek megoldást nyújtanak abban az esetben, ha szeretsz hosszasan időt tölteni a meleg és illatos vízben.


 


Webáruházunkban számos márka, számos kivitelét rendelheted házhoz, ami nagyban megkönnyíti az átalakítás folyamatát. Nézz körbe még ma, és válaszd ki azt a berendezést, amire szükséged van.

tovább bezár
Gyártó
Méret
Beépítési oldal
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

 

Milyen kádat érdemes választanod otthonra?

 

Az aszimmetrikus kádak nagy előnye, hogy a megfelelő darabbal, könnyedén személyre szabhatod az otthonod kinézetét. Ezeknél a termékeknél az egyedi helyigények általában nem jelentenek problémát, hiszen a gyártók többféle megoldással próbálják kiaknázni a lehetőségeket. Ezek a kivitelek jó választások lehetnek például egy szűkebb fürdőszoba esetében, ahol a kevés hely ellenére is szeretnél egy kádat. Legyen szó balos vagy jobbos beépítésű darabról, esetleg akril minőségről, a lényeg, hogy a lehető legjobban használd ki a rendelkezésedre álló helyet. 

 

Az aszimmetrikus kádak palettája

 

A webáruházunkból számos minőségi fürdőkádat szerezhetsz be. Ezek a kivitelek dinamikus megjelenést kölcsönöznek az otthonodnak, így igazán stílusos és egyedi lakóteret varázsolhatsz magadnak. Ezeknek a modelleknek nincsen szükségük nagyobb helyre, mint a többi fürdőkádnak. Ezzel szemben azonban a szögletességük nem alkalmazkodik a szabályos vonalakhoz, ettől függetlenül a dizájnjuk eleganciát sugall. 

Egy funkcionálisan működő fürdőszobához remekül passzol például a Kerry Lucy kivitele, amely egy letisztult, íves formatervezésű modell. A sarokba is építhető, így bármilyen modern vagy éppen klasszikus otthonban megállja a helyét. Emellett fontos, hogy ezzel a termékkel tökéletesen kihasználhatod a helyet, így végre minden centiméternek meglesz a maga szerepe. Ennek köszönhetően az esti fürdőzés végre valóban pihentető és feltöltő hatású lesz. 

Fontos azonban, hogy bármilyen okból is választasz magadnak aszimmetrikus kádat, vedd figyelembe a minőséget, hiszen a beépített darab akár évtizedekig is jó szolgálatot tehet. Nézz körbe még ma, és válaszd ki az igényeidhez legközelebb álló darabot!