Cipősszekrény

Cipősszekrény nélkül szinte elképzelhetetlen egy előszoba! Ideális esetben a család szezonális cipőinek rendezett tárolásáról egy olyan bútor gondoskodik, amely illik a lakás többi eleméhez, és képes elnyelni az összes pár lábbelit.

A modern, klasszikus vagy természetes hatású termékek között kínálatunkban megtalálhatóak a paddal ellátott, lenyíló és fiókos modellek is. Az anyagfelhasználás is igen változatos, a fa, a fém és a textil különféle kombinációival képesek kielégíteni a cipősszekrény vásárlása előtt állók minden elvárását. Nézz körül kínálatukban!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A tárolásra szolgáló előszobabútorok közül a cipősszekrény az egyik legfontosabb. Segítségével otthonod rendezett és tiszta lesz, cipőidet pedig épségben tudhatod. Célunk, hogy mindenki rátaláljon az igényeinek megfelelő cipőtárolóra, így zárható szekrénnyel és nyitott, polcos cipőtartó állvánnyal is készültünk, különböző stílusokban és színekben.

 

Cipősszekrény széles választékban

Webshopunkban több mint 30 féle cipősszekrény várja, hogy cipőid tárolóhelyeként szolgáljon. A fából készült cipősszekrények zárhatóak, megvédik a cipőket a portól és az egyéb szennyeződésektől, másrészt pedig gondoskodnak róla, hogy a cipők ne heverjenek szanaszét. Bizonyos modellek ülőpárnával is rendelkeznek, biztosítva ezzel a cipő kényelmes fel- és levételének lehetőségét. 

Cipőtartó polcaink főként fémből készültek, rendkívül masszív kivitelezésűek és sok pár cipő elhelyezésére alkalmasak. A természetes hatású berendezési tárgyak kedvelői imádni fogják a bambuszból készült lócát. A cipőtartó állványokból is számos típus elérhető, a kisebbtől a nagyobb méretű termékekig igen széles körű a kínálat. Óriási, akár 20 soros kivitelben is elérhető cipőtartó, webshopunk termékei között. 

 

Színvonalas cipősszekrények, kedvező áron

Egy cipősszekrényt hosszú ideig használsz majd, ezért fontos, hogy masszív és strapabíró legyen. Termékeink mindegyike magas minőségben, praktikus kialakításban várja új gazdáját. 

A vásárlás roppant egyszerű, véglegesítéséhez csupán adataid megadása szükséges, majd a fizetési és szállítási módok közül való választást követően már nincs más dolgod, minthogy várd a futár érkezését! Üzletünkben természetesen személyes átvételre is van lehetőség. 

Ruházz be mielőbb egy modern cipősszekrényre, és gondoskodj cipőid tárolásáról!