Komplett fürdőszoba bútor

Szeretnél végre egy igazán jól felszerelt, minőségi kiegészítővel és berendezéssel ellátott fürdőszoba tulajdonosa lenni? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire a felújítás során szükséged lehet. Amennyiben teljes értékű, komplett fürdőszobabútorra vágysz, ne is menj tovább. Nálunk végre egy helyen találhatod meg a mosdószekrényt, a tükrös polcot és az alsó kelléket egyaránt.


 


Az összeállítások között többféle színű és méretű megoldásokkal találkozhatsz, amelyekkel végre megvalósíthatod álmaid fürdőszobáját.

tovább bezár
Gyártó
Fürdőszoba bútor szélesség
Felszerelési mód
Színek
Készletinformáció
További szűrők
320 db termék
 

A fürdőszobabútor kiválasztása

 

Biztosan Te is olyan fürdőszobára vágysz, amiben mindennek megvan a helye, és végre nincsenek szanaszét a piperék sem. Nem lehetetlen olyan helyiséget megvalósítani, ahol végre a törölközőnek, a tisztítószernek és persze a WC-papírnak is megvan a maga helye. Ehhez azonban szükséges lesz minőségi fürdőszobabútorra, amelynek köszönhetően végre megvalósíthatod álmaid otthonát. Ezek a típusok azoknak lettek kitalálva, akik szeretik, ha egy dizájn uralkodik egy adott helyiségben. Ha Te is erre vágysz, akkor nézz körbe nálunk még ma!

 

A komplett fürdőszobabútor kínálat

 

A webáruházunkban kapható szett változatok tartalmaznak felső és mosdószekrényt, illetve fürdőszobai tükröt egyaránt. A kínálatunkból lábon álló és falra szerelhető típusokat egyaránt beszerezhetsz, így végre olyan otthont valósíthatsz meg magadnak, amilyenre már régóta vágytál. 

Manapság egyre többen választják a láb nélküli modsó modellt, hiszen ezek takarítás során sokkal előnyösebb lehet. Amennyiben Te is szeretnéd könnyebben tisztán tartani a lakás ezen részét, válogass kedvedre a komplett bútor kínálatunkból. Ott van például a Vertex gyártmánya, a Blanca Plus, amellyel harmóniát teremthetsz a fürdőszobádban. A kevés helyet foglaló, ámde rendkívül tágas megoldás tökéletes lesz számodra, hogy végre mindent kényelmesen elhelyezhess. Mivel mérete rendkívül kedvező, így még egy panellakásban is megfelelő választás lehet. Nagy előnye ráadásul, hogy ezt a típust mosdóval együtt rendelheted meg.

Miért érdemes nálunk vásárolnod? Mi a legtöbb kivitelt összeszerelve szállítjuk ki, így még az összeszerelés miatt sem kell aggódnod. Hát nem nagyszerű?