Szögletes zuhanykabin

A letisztult dizájn kedvelőinek ajánljuk szögletes alakú zuhanykabint. Méretben és kivitelben egyaránt széles kínálattal várunk, tedd velünk tökéletessé fürdőszobádat. Több méretben kínálunk zuhanykabinjain változatokat, hogy minden fürdőhelyiségbe megtalálhasd az odaillőt. Emellett nyíló- és tolóajtós kivitelben és asszimetrikus formában is elérhetőek a kabinok. Egy prémium minőségű zuhanykabin tovább emeli a fürdő eleganciáját.


 


Böngéssz közöttük, és rendeld meg azt, amelyik legjobban illik hozzád és a fürdőszobádhoz.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Méret
Zuhanykabin méret
Zuhanykabin szín
Szettben zuhanytálcával
Biztonsági üveg vastagság
Beépítési oldal
Készletinformáció
További szűrők
62 db termék
 

Zuhanytálca nélküli szögletes kabin

 

A szögletes zuhanykabin kínálatunk java részét zuhanytálca nélküli kivitelben forgalmazzuk. Ezzel az a célunk, hogy tökéletesen fürdőszobára szabhatóak legyenek a fülkék. Különböző magasságú és anyagú zuhanytálca típusok érhetőek el webáruházunkban. Ezek kiválóan összeilleszthetőek a tálca nélkül forgalmazott zuhanykabinnal. Kínálatunkban megtalálhatóak a két- és három oldalról határolt szögletes kabin is. A legjobb választás érdekében kérd munkatársaink segítségét. 

 

Aszimmetrikus zuhanykabin

 

Webáruházunk kínálatában nem csak a négyzet alapú zuhanykabinok találhatóak meg. Forgalmazunk asszimetrikus kabinokat is, amelyek nagyobb teret és kényelmesebb zuhanyzást biztosítanak. Zuhanytálcás és anélküli kivitelben is rendelhetőek az asszimetrikus kabinok is. Igazán különleges és helytakarékos választás lehet a sarokba rögzíthető, ötszögletű zuhanykabinunk. 

 

Ajtóvariáció

 

Tovább növelhetjük a fürdőszobánkban a szabad teret, ha jól választjuk meg a zuhanykabint. Ennek érdekében nyíló- és tolóajtóval ellátott kabint egyaránt forgalmazunk.

 

Ha a te fürdőszobádban kisebb a tér, a tolóajtós megoldással helyet spórolhatsz meg. A tolóajtó görgői kiváló minőségű termékek, amelyek biztosítják a zökkenőmentes működést. A nyíló zuhanykabinajtó a tágasabb fürdőkben kényelmesebben elfér.

 

Szögletes zuhanykabin változatos üvegekkel

 

Kínálatunkat tovább színesítik a számtalan mintával és borítással elérhető üvegek. A prémiumkategóriás biztonsági üvegeket a gyártók színtiszta változat mellett sötétített vagy például csíkos mintával is kínálják. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy stílusosan rendezhesd be fürdőszobádat. Kollégáink igény szerint a kabin beüzemelését is vállalják