Kerámia mosdó

Vannak olyan fürdőszobai termékek, amelyek nem találhatóak meg minden otthonban. Azonban a mosdókagyló olyan termék, amelyre mindenkinek szüksége van. Kerámia mosdóinkkal esztétikus kiegészítőre tehetsz szert, kiváló ár-érték arányon. 


 


Webshopunkban megtalálhatóak a kis méretű, mellékhelyiségbe való sarok kézmosók. Emellett design mosdókagylókat és klasszikus formavezetésű modelleket is forgalmazunk. Tekintsd meg mosdókagylóinkat, és rendeld házhoz az otthonodból a neked tetsző fazont. A kerámiából készült modellekben biztosan nem fogsz csalódni.

tovább bezár
Gyártó
Méret
Beépítési oldal
Készletinformáció
További szűrők
34 db termék
 

Design kerámia mosdóink

 

Újhullámos tervezésű kerámia mosdóink csodásan mutatnak a modern fürdőszobákban. A minimalista otthonokba a teljesen szögletes vonalvezetésű modelleket ajánljuk. Azonban elérhetőek a hagyományosabb és a letisztult, modern megjelenést kombináló fazonok is.

A kerámiát időtlen idők óta használja az emberiség tisztálkodásra. Népszerűsége azért töretlen, mert az alapanyag jól formázható és nagyon tartós. Mindezek mellett pedig barátságos az árfekvése is. Ha szeretnél egy stílusos és időtálló mosdókagylót, válaszd design mosdóinkat.

 

Santorini kerámia mosdók

 

Ha a wc nem a fürdőszobában, hanem egy külön mellékhelyiségben található, gondoskodnunk kell kézmosási lehetőségről. A Santorini kerámia mosdók nagyon frappáns megoldást kínálnak erre a kérdésre. 

A Wellis által gyártott mosdókagylókat jobbos és balos kivitelben is megrendelheted tőlünk. Falra is rögzíthető, de pulton vagy fürdőszobai szekrényen is elhelyezhető modellről van szó. Vékony peremű kialakítása letisztult megjelenést kölcsönöz a Santorininek, azonban nemcsak modern, hanem klasszikus fürdőkben is jól mutat. 

 

További fürdőszobai termékeink

 

Mosdókagylók mellett számos további fürdőszobai kiegészítőt vásárolhatsz meg nálunk. Szerezd be webshopunk kínálatából fürdőkádadat és a további kellékeket. A zuhanykabinok kivitelezéséhez szükséges alkatrészeket és elemeket ugyancsak forgalmazunk. Sőt, komplett kádakat és zuhanykabinokat is rendelhetsz tőlünk.

Olyan szanitereket is megtalálsz webáruházunk termékei között, mint a csaptelepek, a wc-csésze, a mosdókagyló vagy a zuhanypanel. Fali törölköző- és pohártartókat, wc-kefe tartókat és további kisebb kiegészítőket is kínálunk. Nézz hát szét, és alakítsd ki velünk a fürdőszobádat.