Legjobb kerti ház / teszt, vélemény, top 3

Kertünk gondozása és rendezése fontos része az otthonunk karbantartásának. Mindenki találkozott már azzal a problémával, hogy a kertben sokféle eszköz, játék, vagy egyéb holmi hever szanaszét, amiknek nincs meg az állandó helyük. Azonban van egy megoldás, ami rendet teremt és praktikussá teszi a kerti környezetet - ez a kerti tároló ház.

Legjobb kerti ház / teszt, vélemény, top 3

Miért érdemes kerti tároló házat vásárolni?

Rend és tisztaság: A kerti tárolók tökéletes megoldást kínálnak a kert rendben tartására. Mindenféle eszköz, játék, vagy kerti bútor könnyen elrejthető és rendszerezhető ezekben a házakban. Így a kert mindig rendezett és tiszta marad.

Védelem az időjárástól: Az időjárás káros hatásai ellen is védelmet nyújtanak. A tároló házak megóvják a kerti szerszámokat és egyéb eszközöket az esőtől, hótól vagy naptól való károsodástól. Ez meghosszabbítja azok élettartamát.

Sokoldalúság: A kerti tároló házak sokféle célra használhatók. Mérettől függően, akár a kerti gépeknek is helyet adhatnak, beleértve a fűnyírót, gereblyét, vagy locsolóberendezést. Ugyanakkor alkalmasak lehetnek kerékpárok, kerti bútorok, játékok, grillezéshez és bográcsozáshoz szükséges eszközök tárolására is.

A fém kerti tárolók számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt népszerűek és praktikusak a kertben. 

Tartósság: A fém kerti tárolók rendkívül tartósak. A fém ellenáll az időjárás viszontagságainak, például a nedvességnek, a hónak, a napsütésnek és a hőmérsékleti változásoknak. Ennek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek, és nem igényelnek gyakori karbantartást vagy festést.

Védelem: A fém kerti tárolók nehezebben törhetők fel vagy rongálhatók meg, mint például a műanyag vagy fa tárolók. Ezért értékes kerti felszereléseket, eszközöket vagy kerékpárokat biztonságosan tárolhatunk bennük.

Tűzbiztonság: A fém nem éghető anyag, így a tűzveszély minimális a fém kerti tárolók esetében. Ez fontos szempont lehet, különösen, ha benzin vagy egyéb gyúlékony anyagokat tárolunk bennük.

Széles méretválaszték: A piacon számos méretű és formájú fém kerti tároló áll rendelkezésre, így könnyen megtalálhatjuk a kertünknek megfelelőt, akár kisebb eszközök, akár nagyobb gépek tárolásához.

Könnyű tisztítás: A fém kerti tárolók könnyen tisztíthatók és tisztán tarthatók. Elég egy egyszerű vízzel és szappannal történő tisztítás, hogy újra ragyogó állapotban legyenek.

Ár-érték arány: A fém kerti tárolók általában jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, figyelembe véve a tartósságukat és funkcionalitásukat.

Top 3 fém kerti ház:

Vevői vélemények és eladási adatok alapján összeállítottuk a kerti házak dobogósait.

Alaska 6x8 kerti szerszámtároló ház

A Leziter Alaska 6x8 kerti szerszámtároló háza erős és időjárásálló megoldást kínál kerti tárgyainak védelmére. Kettős falazata és acél-megerősített tetője biztosítja a stabilitást és hosszú élettartamot. A dupla ajtó könnyű hozzáférést nyújt a tárolt eszközök számára, és a sárgallér megkönnyíti a belépést. Ezt a tartós és praktikus tárolóházat ideális választássá teszi a kert rendszerezéséhez és a kerti eszközök biztonságos tárolásához.Ár-érték arányban kiváló választás.

MIR0406 Kerti szerszámos ház

A Mirpol MIR0406 kerti szerszámos háza egy ideális megoldás a kert rendben tartásához és a szerszámok, valamint kerti felszerelések biztonságos tárolásához. A nagy méretű tárolóház kényelmesen elfér benne mindenféle kerti eszköz és akár fűnyíró is.

Ez a fém szerszámos ház toló kialakítású bejárati ajtóval rendelkezik, ami helytakarékos és praktikus. Az előnyös szellőzőnyílások a ház elülső részén találhatók, így a tárolt eszközök optimális körülmények között maradhatnak.

Montana 3x5 kerti szerszámtároló ház

A Leziter márka kerti házának anyaga 0,27 mm vastag cink acélból készült, ami rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít. Az anyag rozsdaálló, így a ház hosszú távon is megőrzi vonzó megjelenését. Az összeszerelése egyszerű és könnyen kivitelezhető.

Ha egy megbízható és tartós tároló megoldást keresel kerti eszközeid számára, akkor a Montana kerti szerszámtároló ház tökéletes választás lehet számodra. Segít rendszerezni és védeni eszközeidet, miközben esztétikusan illeszkedik a kert környezetébe.

 

A műanyag kerti tárolók is rengeteg előnnyel bírnak, amelyek miatt sok kerttulajdonos számára jó döntésnek bizonyulnak.

Könnyű karbantartás: A műanyag könnyen tisztán tartható. Elég egy egyszerű mosás vagy öblítés vízzel és szappannal a tisztításukhoz. Nem szükséges festeni vagy kezelni őket, mint a fa tárolókat.

Könnyű súly: A műanyag kerti tárolók könnyűek és könnyen mozgathatók, így könnyen áthelyezhetők vagy átszállíthatók egy másik helyre szükség esetén.

Tartósság: Mivel nem tartalmaz fém alkatrészeket, a műanyag kerti tárolók nem hajlamosak a korrózióra. Ez különösen előnyös olyan területeken, ahol magas a páratartalom vagy sós környezet van.

Széles választék: A piacon számos méretű, formájú és színű műanyag kerti tárolók találhatók, így könnyen megtalálható a kertünk stílusához és méretéhez illő modell.

Kedvező ár: Általában a műanyag kerti tárolók kedvezőbb áron vásárolhatók meg, mint például a fém vagy fa tárolók. Ezért jó választás lehetek a költséghatékony kerti tároláshoz.

Környezetbarát lehetőség: Számos műanyag kerti tároló újrahasznosított anyagokból készül, így környezetbarát alternatívát jelenthetnek.

Top 3 műanyag kerti ház

Darwin 6x6 műanyag kerti ház barna színben

A Darwin 6x6 műanyag kerti ház praktikus és könnyen összeszerelhető megoldás a kerti eszközök és egyéb tárgyak tárolásához. Erős nyeregtetővel rendelkezik, amely 75 kg/m2 terhelést is elvisel, így hatékonyan védi a tartalmat a hóterheléstől. A ház dupla ajtóval és ablakkal van ellátva, a szellőztetés pedig megfelelő légkeringést biztosít a tárolt eszközöknek. Az EvoTech technológia révén a ház rendkívül stabil és időjárásálló, és hosszú élettartamot garantál. Könnyen karbantartható, így hosszú távon is megbízható megoldást kínál a kerti eszközök biztonságos tárolására.

Manor 4x6 kerti ház szürke-fehér színben

A Manor 4x6 kerti ház szürke-fehér színben optimális megoldás a kerti tárgyak és eszközök rendszerezett tárolásához. Az erős és tartós anyagból készült épület dupla falakkal és fém pántokkal rendelkezik, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és ellenállóságot. Beépített szellőzőrendszere friss levegőt biztosít a tárolt eszközöknek és megvédi azokat a nedvességtől. A műanyag anyag 100% vízálló és UV-ellenálló, így hosszú évekig megőrzi esztétikus megjelenését. Egyszerű karbantartásával és környezetbarát anyagokból való gyártásával a Manor 4x6 kerti ház ideális választás a kerti eszközök biztonságos és hosszú távú tárolásához.

FACTOR 6x6 kerti ház, beige-taupe színben

A Factor 6x6 kerti ház, beige-taupe színben, tágas és praktikus megoldást kínál a kerti eszközök, grillezési felszerelések, és egyéb tárgyak tárolásához. Kiváló minőségű műanyag anyagból készült, ami rendkívül tartóssá és időjárásállóvá teszi. A ház elegáns megjelenése a téglalap alakú ablakok és a mennyezetvilágítás révén természetes fényt biztosít a belső térben. A széles ajtók és a zárak extra biztonságot nyújtanak, míg a szellőzőnyílások megfelelő légáramlatot biztosítanak a nedvesség elleni védelem érdekében. A Factor 6x6 kerti ház a hosszú távú, problémamentes tárolás ideális megoldása, és ideális választás azoknak, akik értékelik a minőséget és az időjárásállóságot.

A kerti tároló házak kiválóan szolgálják a kert rendjének fenntartását és a kerti kellékek védelmét. Mind a fém, mind a műanyag verzióknak megvannak saját előnyei. A választás a személyes igényektől és a kert jellemzőitől függ. Mindazonáltal egy kerti tároló ház segít abban, hogy a kert rendezett és átlátható maradjon. Nézz körül itt Homelux.hu oldalán és válassz a dobogósaink közül. 

Blog

Ajánlott termékek