Íróasztal

Akár számítógépen, akár kézzel írunk, fontos, hogy kényelmes és kellemes környezetben tehessük ezt. Ahogy iskolába mennek a gyerekek, rögtön szükségük lesz nekik is egy íróasztalra. Webáruházunkban egyedülállóan széles íróasztal kínálat várja a vásárlókat.

 

Velünk berendezheted a kisiskolás szobáját, a saját munkasarkodat vagy egy komplett irodát is. Irodabútoraink végeláthatatlan méretekben, formavilággal és színekkel rendelkeznek. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja azt a modellt, amelyet a mindennapokban szívesen használ. Keresd meg te is a hozzád illő íróasztalt.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
89 db termék
 

Oscar PC 1 íróasztal

 

Az Oscar PC 1 íróasztal egy multifunkciós modell, mely éppúgy alkalmas a gyerekszobába, mint egy irodába. A minőségi alapanyagot a gyártó csodás, amerikai cseresznyeszínnel borította, ami jól mutat minden helyiségben.

A kihúzható billentyűzettartónak és nagy terhelhetőségnek köszönhetően személyi számítógépek használatához is ajánlott. Mivel a méretei 80x80x76 centiméteresek, nem foglal túl sok helyet az asztal. A Oscar PC 1-et gyári csomagolásban, lapra szerelve szállítjuk házhoz, és tizenkét hónap garanciát vállalunk rá. 

 

Rioma TIP 11 PC íróasztal

 

Ha szeretnél egy egyszerűbb kialakítású, de nagyobb méretű íróasztalt a munkádhoz, a Rioma TIP 11 remek választás. Akár nagyobb irodákat is berendezhetünk ezekkel az asztalokkal, sokoldalúan használható modellről van szó.

 

A san remo és a fehér árnyalatok kombinálása feldobja a szürke hétköznapokat. A huszonkét milliméter vastag asztallap terhelhetőségének köszönhetően jól kihasználható. Számítógép és nagyobb mennyiségű irat is kényelmesen elhelyezhető rajta. Ha egy univerzális és elegáns íróasztalon szeretnél dolgozni, ne keress tovább. A Rioma a te termékcsaládod.

 

Jasmin többfunkciós íróasztal

 

Ha nem áll rendelkezésedre túl sok hely a munkaállomásod vagy gyermeked tanulószobájának kialakításához, válaszd a Jasmint. Ez a többfunkciós íróasztal két árnyalatban is elérhető webáruházunkban. Részét képezi egy nyitott könyvespolc, melyhez praktikusan csatlakozik egy íróasztal.


Ezzel a nagyon frappáns kialakítású irodabútorral megoldást találhatsz a helyhiányra. Hiszen így helyet kaphatnak könyveid, a munkahelyi dokumentumok és a számítógéped is. Egy év garanciát vállalunk erre kiváló minőségű bútorra. Neked melyik színben tetszik jobban?