Íves zuhanykabin

Az általunk forgalmazott zuhanykabin típusok közül mindenki megtalálhatja a fürdőszobájába legjobban illő modellt. Az íves zuhanykabin formája jól mutat mind a modern, mind a klasszikus stílusú fürdőkben. Különböző méretekben kínáljuk ezeket a prémiumminőségű, finom vonalú kabinokat.


 


Az íves kialakításnak köszönhetően optimalizálhatjuk a helykihasználást. Így a kisebb fürdőszobában is elhelyezhetünk zuhanykabint. A tálca mélységét is kedvünkre variálhatjuk. Nézz körül a komplett zuhanykabin választékunk között, válaszd ki azt, amelyik a te fürdőszobádhoz a legjobban illik

tovább bezár
Gyártó
Zuhanykabin méret
Zuhanykabin szín
Szettben zuhanytálcával
Biztonsági üveg vastagság
Készletinformáció
További szűrők
66 db termék
 

Zuhanykabin tálca nélkül

 

Termékeink között megtalálhatóak a zuhanytálca nélkül forgalmazott zuhanykabin variációk. Ezekhez természetesen méretben és kivitelben tökéletesen passzoló tálcákat is kínálunk. Így lehetőség van a zuhanykabin személyre szabására. Zuhanytálca kínálatunk különböző anyagokból, különböző magasságokban vásárolhatóak meg. Hogy pontosan olyan legyen a zuhanykabinod, amilyennek megálmodtad.

 

Tolóajtós íves zuhanykabin

 

Az íves zuhanykabin önmagában helytakarékos megoldásnak számít. További szabad terünk marad, ha nem nyíló, hanem tolóajtós kivitelt választunk. Webáruházunkban a dupla és a szimpla ajtós kivitel egyaránt megtalálható. 

 

Nyílóajtós zuhanykabin

 

Azokban a fürdőkben, ahol több a hely, egy nyílóajtós zuhanykabin is elfér. Univerzálisan variálhatóak jobb vagy bal oldali nyitással. Dupla és szimpla nyílóajtós zuhanykabin is stabilan zár. A króm szerelékek pedig igazán esztétikussá teszik ezeket a kabinokat.

 

Üvegvariációk a zuhanykabinban

 

Az íves zuhanykabin üvegeiről egyöntetűen elmondható, hogy kiváló minőségű, biztonsági üvegek. Azonban a minták, a bevonatok rendkívül széles választékban érhetőek el. Kabinjaink közt megtalálhatóak a víztiszta üvegek, melyek a klasszikus dizájnt képviselik. Azonban különböző mintákkal díszített zuhanykabin variációk is várnak rád. Emellett a sötétített, grafitüveges zuhanykabin is rendkívül népszerű.

 

Segítünk a beüzemelésben


Webáruházunkban nem csak a zuhanykabin forgalmazásával foglalkozunk. Igény szerint, munkatársaink készséggel segítenek a kiválasztott zuhanykabin beszerelésében is. Így biztos lehetsz benne, hogy az új kabinod szakszerűen lett beállítva, rögzítve és csatlakoztatva a vízhálózathoz.