Kerti asztal

Sokat vagy kint a kertben? Az udvaron szükséged van egy helyre, ahol tárolnád az ételeket, italokat? Sokat grilleztek és szerettek kint enni? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházunkban számos kerti asztal közül választhatod ki a tökéletes darabot. Legyen szó fémvázas, fa, polyrattan vagy éppen műanyag típusról egyaránt, nálunk bármelyiket megtalálhatod.

 

Mindegyik modellnek megvan az előnye és a hátránya, de egy közös azért van bennünk, mégpedig a minőségük. Tőlünk kizárólag tartós berendezéseket rendelhetsz meg. Nézz körbe tehát még ma, és válaszd ki a megfelelő darabot!

tovább bezár

Milyen kerti asztalra lesz szükséged?

 

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen célból szereznél be otthonra kültéri bútordarabot. Fontos szempont, hogy mire használod, de nem árt átgondolnod azt sem, hogy nálad melyik típus bírja majd a legtovább. Az anyaghasználat mellett mindenképpen fektess hangsúlyt arra is, hogy az adott modell mennyire viseli jól az időjárási viszontagságokat. Legyen szó tetővel ellátott teraszról, egy teljesen szabad területről vagy éppen egy védett erkélyről, mindegyik helyszínre más és más változatot érdemes választani. Legyen szó fémvázas asztalról, esetleg fából készült berendezésről, nálunk mindegyikből bőven van választék. 

 

A kerti asztalok palettája

 

Webáruházunkban számos kerti asztal közül rendelheted meg azt az egyet, amely a lehető legjobb lesz nálad az udvarban. Sokan esküsznek a műanyag asztalokra, amik természetesen számos előnnyel szolgálhatnak. Amellett, hogy rendkívül gazdaságosak, könnyűek és praktikusan használhatóak. Több érv is szól mellettük, az egyik, hogy könnyen tisztán lehet őket tartani, illetve a tárolásukra sem kell túl nagy hangsúlyt fektetni. Kiválóan alkalmasak nagycsalád esetén, hiszen például az Elise kivitelnél még egy hatfős csapat is kényelmesen elfér. 

 

Ne feledkezzünk meg továbbá az elegáns fa asztalokról sem, amikből többféle kivitelt is találhatsz nálunk. Az égerfa Elsiro modell tömör fából készült, ami tökéletes munkafelületet biztosít grillezéshez és előkészítéshez egyaránt. A polcos berendezést szétszerelve szállítjuk, de nem kell aggódnod, hiszen pillanatok alatt fel lehet állítani. 

 

Amennyiben tehát minőségi és tartós kültéri eszközöket keresel, akkor nézz szét a kerti asztal kínálatunkban, és rendeld meg azt a darabot, amely minden igényedet kielégíti!