Egyszárnyú zuhanyajtó

A fürdőszoba átalakítása során szinte mindig kardinális kérdés, hogy zuhanyfülke vagy fürdőkád kerüljön-e beszerelésre. Sokan a helyhiány miatt döntenek végül az előbbi mellett, azonban még így is merülhetnek fel kérdések. Ilyen például, hogy milyen megoldással ellátott típust érdemes beszerezni, hiszen léteznek kabinok, amiket azonban nem mindenki használ szívesen. Megoldást jelent a problémára azonban az egyszárnyú zuhanyajtó, amely kis helyet foglal, elegáns, és nem utolsósorban modern összhatást kelt. Érdemes tehát körbenézni a széles kínálatunkban!

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Zuhanyajtó szélesség
Zuhanyajtó magasság
Üveg szín
Biztonsági üveg vastagság
Készletinformáció
További szűrők
34 db termék
 

Milyen zuhanyfülkét érdemes választani?

 

Amennyiben itt jársz, valószínűleg Te sem a hagyományos zuhanykabin mellett döntöttél. A már kész típusok ugyanis nehezebben szabhatóak személyre, így érdemes egyszárnyú zuhanyajtós megoldásban gondolkodni. Ebben az esetben ugyanis lehetőséged van arra, hogy saját magad válogasd össze a kellékeket. Te döntöd el, milyen zuhanyprofilt szereltetsz be, beszerezhetsz továbbá belső ülőkét és többféle polcot egyaránt. 

Az egyszárnyú kivitel talán az egyik legelegánsabb darab, ráadásul rendkívül kényelmes is. Ne feledkezz meg azonban arról, hogy a mérete miatt helyre lesz szükséged a zuhany területén. A nyitott ajtó ugyanis helyet foglal el, még akkor is, ha befelé nyíló modellt szerzel be. Ebben az esetben azonban a fülkének kell tágasabbnak lennie annak érdekében, hogy ne szorulj be. 

A modern stílusú helyiségekben azonban választhatsz olyan fülkét is, amelyet két fal közé alakítasz ki, így az akár térelválasztóként is funkcionálhat. Ráadásul így valóban csak egy ajtóra van szükség annak érdekében, hogy tökéletesen felszerelt zuhanyzód lehessen. 

 

Az egyszárnyú zuhanyajtók kínálata

 

A webáruházunkban kapható típusok mindegyike edzett üvegből készült, némelyik ráadásul homokfúvott mintával kapható. Érdemes azonban inkább az acélból, a krómozott fém keretből készült típusok között nézelődni, amelyeket mágneszárral szereltek fel. 

Ott van például a Flexi 90 x 185-ös kivitel, amellyel könnyedén személyre szabhatod a fürdőszobádat. Az ajtó rendkívül magas minőséget képvisel, ami mellett légies, letisztult és nem utolsósorban diszkrét megjelenésű. A hatalmas összefüggő üvegfelület egyértelműen stílust visz majd az otthonodba.Nézz körbe tehát még ma a széles kínálatunkban, és válaszd ki a neked tetsző zuhanyajtót!