Szabadon álló fürdőkád

A fürdőszobánk kialakítása során számos olyan lehetőség áll előttünk, amellyel különlegessé tehetjük ezt a fontos helyiséget. A szabadon álló fürdőkádak igazán exkluzív megjelenést kölcsönöznek a fürdőnknek. Ezek a kádak csupán a padlóval érintkeznek, további falfelületekkel nem.


 


Mivel egyre nagyobb az igény ezekre a formabontó termékekre, webshopunkban is számos fazont megtalálsz. Legyen szó egy romantikus stílusú fürdőről vagy minimalista dizájnról, nálunk találsz hozzá illő kádat. Ráadásul igazán változatos méretekkel, színekkel és alakzatokkal várunk.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Méret
Beépítési oldal
Készletinformáció
További szűrők
27 db termék
 

A térkádak különlegessége

 

Az újhullámos építészet egyik ismérve, hogy nem különülnek el olyan határozottan a különböző helyiségek. Nem ritka, hogy a fürdőkád nem a fürdőszobában, hanem a hálószobában vagy a nappaliban kerül beépítésre.

A szabadon álló kádakat épp ezekre az esetekre találták ki. Nem szükséges körbe betonozni és csempével lefedni. Nem kell előlapot vásárolni hozzá, mint a hagyományos fürdőkádakhoz. Csupán a víz mozgatását kell megoldanunk, és bárhol élvezhetjük a különleges térkádak adta élményt.

 

Aqualine szabadon álló fürdőkádak

 

A fürdőkádjaink kínálatában az Aqualine termékeit számos kialakításban megtalálod. Az Aqualine Tajo tulajdonképpen egy hibrid modell, mivel az egyik oldala érintkezik a fallal. Azonban nem kerül beépítésre maga a kád. Ugyanez vonatkozik a gyártó Tibera fantázianévvel ellátott modelljeire, amely jobbos és balos kivitelben is rendelhető.

Az Aqualine további kádjai valódi szabadon álló kádak. Az akril hosszú éveken át megőrzi a felülete sértetlenségét. Kopás- és karcálló anyag, amelyet akár évtizedekig használhatsz. Ha szeretnél egy különleges térkádat az otthonodba, az Aqualine ideális választás a számodra.

 

További fürdőkádjaink

 

Webáruházunkban rendkívül változatos fürdőkád kínálattal találkozhatsz. Egyenes és aszimmetrikus kádjaink többféle méretben és formatervezéssel rendelhetőek. Ha szeretnél egy kényelmes, exkluzív sarokkádat a fürdődbe, nálunk biztosan megtalálod a neked tetsző fazont. Legyen szó modern vagy klasszikus fürdőről, termékeink igyekeznek minden vásárlói igénynek megfelelni.

Emellett fürdőkádak kiegészítőit is forgalmazzuk. Vásárold meg nálunk a kádak leeresztő szifonját vagy épp a csapokat. Sőt, lábazatokat és előlapokat is rendelhetsz tőlünk.