Kádparaván

Bár nem minden fürdőszobában fér el egy kényelmes kád, akadnak azért akkora helyiségek, ahol igenis lehetőség van beszereltetni egy minőségi változatot. Ebben az esetben azonban sokszor gondot okoz a folyamatosan kifolyó víz, amivel csak egy kádparavánnal vethetsz véget örökre. Nem mindegy azonban, hogy milyen gyártmányt is választasz, érdemes ugyanis jól körbejárni a témát, melyik változat lesz a megfelelő a család számára.

 

Amennyiben tehát fürdőszobai kiegészítőre van szükséged, nézz szét nálunk, és válaszd ki a legtartósabb és legszebb darabot!

tovább bezár
Gyártó
Üveg szín
Kádparaván méret
Biztonsági üveg vastagság
Profil színe
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

A fürdőszoba felszereltsége

 

Sokszor esünk abba a hibába, hogy nem fordítunk kellő figyelmet a fürdőszoba kialakítására. Gondolunk itt a megfelelő berendezésekre, a tárolókra, a szekrényekre és a zuhany és a kád körül szükséges kiegészítőkre. Amikor utóbbira esik a választás, sajnos sokszor nehézséget okoz a folyamatosan kifolyó víz és az állandó padlófelmosás. Nem lehetetlen azonban elkerülni mindezt, csupán csak egy kádparavánra van szükség, amivel végre véget vethetsz a szükségtelen takarításnak. 

 

A kádparavánok kínálata

 

Webáruházunk választékában szerencsére azonban számos minőségi kádparaván közül választhatod ki a tökéletes megoldást. Ott van például az Eva 70x140-es kivitel, amely egy cinkötvözetes profilból, víztiszta üvegből és alsó vízvezetőből álló típus. A hat milliméteres biztonsági üveg garantálja a tartósságot, míg maga a kivitel modern hangulatot teremthet az otthonod ezen részében. A terméket rendelheted szakszervizes beszereléssel, így még ezzel sem szükséges foglalkoznod. A letisztult és stílusos Eva gyártmány tehát bármely helyiségben megállhatja a helyét. 

A Roltechnik márkának köszönhetően azonban létezik rögzített kádparaván is, amely esetében egyik oldalról sem folyik el a víz. Nagy előnye, hogy a kád el van szigetelve a külvilágtól, így majdnem egy egyméretes zuhanykabin tulajdonosává válhatsz. A tolóajtós kivitel különböző variációkban is kombinálható, a hat milliméteres transparent biztonsági üveg azonban adott.

Amennyiben nem áll rendelkezésedre elegendő hely, nyugodtan nézelődhetsz az oldalra szerelhető típusok között. Ezek ugyanolyan optimális védelmet biztosítanak a számodra, mint az összes többi, ráadásul többféle méret közül is válogathatsz. Ezek a modellek tökéletesen alkalmasak akkor, ha egy gyors zuhanyra van szükséged, mindezt ráadásul helytakarékosan oldhatod meg.