Mosdószekrény

A fürdőszobánk berendezésének megtervezésekor gondolunk kell a tárolási lehetőségek megteremtésére. A mosdószekrény azért rendkívül praktikus, mert helytakarékos megoldást jelent a kisebb fürdőben is. Ezek a bútorok nem csupán a pipereholmijaink és egyéb fürdőszobai eszközeink elhelyezésére alkalmasak.


 


Mosdókagyló is integrálásra kerül a szekrényben, így igazán univerzális bútorról van szó. Webshopunkban rendkívül széles választék vár ezekből a praktikus fürdőszobai szekrény ajánlatból. Legyen szó klasszikus vagy modern dizájnról, itt megtalálod, amit keresel.

tovább bezár
Gyártó
Fürdőszoba bútor szélesség
Felszerelési mód
Színek
Készletinformáció
További szűrők
213 db termék
 

Bianca Plus mosdószekrény

 

A Vertex Bútor Kft által készített Bianca Plus termékcsalád az egyik legnépszerűbb fürdőszobai bútor. Ez nem is csoda, hiszen kiváló ár-érték arányban kínál esztétikus, minőségi és tágas szekrényt. Változatos méretben és színben készül a Bianca Plus mosdószekrény minden darabja.

Már ötvenöt centiméter széles modellt is rendelhetsz tőlünk, amely a legkisebb fürdőben is elfér. A szekrényt egy- vagy többfiókos és fiók nélküli kialakítással is kérheted. A gyönyörűen ívelt mosdókagyló kerámiából készül. Ha úgy döntesz hogy Bianca Plus szekrényt vásárolsz, egy teljes mértékben magyar termék lesz a tiéd.

 

Cube mosdószekrény

 

Ha az otthonodban a modern, minimalista dizájn dominál, akkor a fürdőszobádat egy Cube mosdószekrény teheti teljessé. Ezek a falra függeszthető szekrény kombinációk számos méretben elérhetőek, így a kis alapterületű fürdőben is elhelyezhetőek.

A csodás, magasfényű fehér frontban rejtett fogantyú került elhelyezésre. A tágas fiókok csillapítottan működnek, így igazán csendes a használatuk. Szimpla és dupla mélytálcás kerámia mosdókagylóval felszerelt Cube szekrényt is találsz fürdőszobai kínálatunkban

 

További fürdőszobabútor választék

 

Webáruházunk munkatársai tisztában vannak a fürdőszobai tárolás fontosságával és a célszerű elrendezés jelentőségével. Ennek köszönhetően a fürdőszobabútor kínálata rendkívül változatos. 

Legyen szó önálló alsó vagy felső szekrényről, nálunk megtalálod mindkettőt. Emellett természetesen szettben is megrendelheted a bútort, akár tükörrel is kiegészítve. Ha inkább felfelé terjeszkednél a fürdőben, válaszd az álló szekrényt, nyitott vagy zárt kivitelben. Sőt, tükörlámpát és vízálló LED vezérlőt is forgalmazunk.