Zuhanyfolyóka

Manapság talán egyre kevesebbszer fordul elő, hogy a fürdőszobában eldugul valami, ám jobb félni, mint megijedni. Egy minőségi zuhanyfolyókával szinte bármi megvalósítható, éppen ezért tartunk a webáruházunk kínálatában annyiféle változatot. Ez a hasznos kiegészítő nemcsak elegáns, hanem rendkívük praktikus is lehet. Szinte alig észrevehető, így nem töri meg a stílust, segítségével azonban megakadályozható, hogy a padló lejtett részén valamilyen sérülés keletkezzen.

 

Érdemes azonban mindenképpen minőségi eszközt választani, hogy az sokáig szolgálhassa az otthonunk kényelmét.

tovább bezár
Méret
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
41 db termék
 

A fürdőszoba kiegészítő

 

A felújítás mindig gonddal, fejtöréssel és sok-sok pénzzel jár. Nem szükséges azonban, hogy mindenképpen így legyen, hiszen a megfelelő fürdőszobai kiegészítőkkel véget vethetsz a mindennapos stressznek. A zuhanyfolyókák például remek megoldást kínálnak a folyamatos problémák ellen, hiszen a gyors vízelvezetés elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig tiszta és friss legyen a helyiség. Ezeket ráadásul tisztítani sem kell annyira gyakran, hiszen a védőrácsnak hála a nagyobb szennyeződések nem mennek lejjebb, egészen a szennyvízcsőig. Egyszerűen szét kell szedni, majd kimosni, és már mehet is minden a régi kerékvágásban.

Szerencsére nem kell azonban kompromisszumot kötnöd sem a termékek nagyságával, sem pedig a színével kapcsolatban. 

 

Zuhanyfolyóka kínálatunk

 

A webáruházunkból beszerezhető zuhanyfolyókák mindegyike elegáns, hasznos és nem utolsósorban minimál stílusú. Ennek köszönhetően végre nem kell aggódnod, hogy a padló egyes részein törések keletkeznek. A padlóösszefolyók gazdaságos megoldást biztosítanak a számodra a vízelvezetés kapcsán. Mivel ezek a modellek rozsdamentes acélból készülnek, így évek múltán is szépen csilloghatnak, mindenféle rozsdásodás nélkül. Persze szükséges őket néha tisztítani, összességében azonban nem kell velük sokat foglalkozni. 

Az alacsony szerkezeti magasságuknak hála ráadásul bármilyen fürdőszoba padlójába remekül illeszkednek. Mivel magas vízátfolyással rendelkelkeznek, így könnyedén és gyorsan elnyelik a vizet. A nálunk kapható típusok között többféle méretben választhatsz minőségi típusokat, legyen szó akár a mini padlófolyókákról. A választékunkban kedvedre nézelődhetsz a számos szín és kivitel között, hogy megtaláld a tökéletes stílusú zuhanyfolyókát.