Zuhanykabin távtartó

Te is arra vágysz, hogy esténként, ha hazaérsz, akkor vegyél egy kellemes fürdőt, egy zuhanyt? Ehhez megvan a kabin, de így sem érzed azt, hogy felszerelt lenne a fürdőszoba? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk számos kiegészítő és alkatrész közül válogathatsz. Az egyik ilyen a zuhanykabin távtartó, amelynek köszönhetően könnyedén merevítheted az ajtót.


 


A króm kivitelek jól bírják a napi használatot, nem kell attól tartanod, hogy idő előtt tönkremennek. Gondold át alaposan, hogy mi hiányzik az otthonodból, és válogass kedvedre a széles palettánkról! Nézz szét még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Hogyan szereld fel a zuhanykabint praktikusan?

 

A zuhanykabin nemcsak tálcából és ajtóból áll. Sokkal több kell ezeknél ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen a tisztálkodás, hogy kikapcsolj és feltöltődj, amíg zuhanyzol. Amellett, hogy megkeresed a megfelelő polcokat, amire elpakolhatod a pipere kellékeket, mindenképpen kelleni fog pár zuhanykabin alkatrész. Legyen szó a könnyed nyitásért felelős görgőkről, esetleg a kapaszkodóról, ami a biztonságot garantálja a számodra, ne feledkezz meg a zuhanykabin távtartóról sem. 

 

Az eszköznek hála egyszerűen merevítheted a zuhanyfalat, így kisebb az esélye, hogy eltörne vagy elrepedne. A teleszkópos kivitel nagy előnye, hogy akkorára állítod, amekkorára szükséged van a kabinban. Mivel a zuhanyzók mérete változó, nem is mindegyik szabványos, így ez a tökéletes megoldás, ha egy kicsit extrémebb vagy nagyobb tálcád van otthon. 

 

A zuhanykabin távtartók kínálata

 

A már említett állítható verzió a Wasserburg márka szüleménye. A professzionális kivitel rozsdamentes acélból készült és egészen 6-10 milliméteres üvegvastagsághoz használható. 73 és 120 cm között bármikor állíthatod, így igazán praktikus, ha nem szabványos méretű a zuhanyzód. 

 

A másik hasonló megoldás a Polysan Modular Shower sarokmerevítője, amelyre a gyártó 24 hónap garanciát vállal. Az alig fél kilós króm kivitel igen jól mutat majd a lakás ezen részében, így még az összhatásban sem tesz kárt. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és a kosárba tenni azt a zuhanykabin távtartót, amelyikre szükséged van. Amennyiben megtetszett valamelyik, bármikor megrendelheted, de nem árt a többi kategóriát is megvizsgálni, hátha eszedbe jut még valami, ami praktikus lehet a tisztálkodáshoz. Mi igyekszünk a megrendelést követően a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a terméket.