Gyerekbútor

Stílusos és egyedi gyerekbútort keresel az otthonodba? Szettben, gyerekágyban, íróasztalban vagy fotelben gondolkodsz? Szeretnél vásárolni egy ifjúsági szekrényt, esetleg tárolóra van szükséged, hogy elrejthesd azt a rengeteg játékot, amiket felhalmoztatok? Akkor jó helyen jársz! 

Webshopunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző gyerekbútorokat és kiegészítőket egyaránt. Legyen szó forgószékről, szőnyegről, pelenkázóról vagy éppen matracról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amit csak szeretnél. Érdemes tehát körbenézni a hatalmas választékunkban!

tovább bezár

Gyerekbútor

A vállalatunk nagy szenvedélye minden, ami lakberendezéssel kapcsolatos, éppen ezért kínálunk eladásra különböző gyerekszobába szükséges bútorokat. Célunk, hogy szolgáljuk a vásárlónk kényelmét, még akkor is, ha kiskorú személyről van szó. Igyekeztünk ennek megfelelően kialakítani a honlapunkat is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz! Legyen szó emeletes ágyról, játéktárolóról vagy éppen gyerekágyról, a választékunk hatalmas!

Gyerekbútor-kínálat

Elsősorban érdemes meghatározni, hogy milyen stílusú helyiséget szeretnél kialakítani. Ehhez válaszd ki a tökéletesen passzoló szőnyeget, amelyből webáruházunkban többféle színből is választhatsz. A játszószőnyeg mellett rendelhetsz tiniszobába illeszthető letisztult változatot, illetve sima barna verziót is. A több mint 170 darab közül biztosan könnyedén megtalálod a megfelelő terméket. 

Mi gondoltunk a kisebbekre és a nagyobbakra egyaránt. Éppen ezért kínálunk eladásra különböző méretű ágyakat, illetve íróasztalokat. Ezekhez nyugodtan vásárolhatsz egy kényelmes széket is, amelyen gyerekjáték lesz a tanulás. Amennyiben csecsemő van a háznál, akkor szóba jöhetnek a pelenkázók és a gyerekágyak is. Utóbbi esetében nem kell tartani attól, hogy valamilyen baleset éri a kicsiket. 

Több gyerek is él a házban, akik ráadásul egy szobában is laknak? Ebben az esetben lehetőséged van rendelni emeletes ágyat, amely nemcsak stílusos, hanem helytakarékos is egyben. Ehhez választhatsz egy-egy fotelt vagy forgószéket, hogy a szoba mindennel fel legyen szerelve. 

Jó ötlet lehet továbbá egy tároló is, ahol bármit el lehet rejteni. Legyen szó párnákról, plédekről, játékokról, esetleg nem használt ruhákról. A többféle változatból biztosan találsz tökéletes kiegészítőt a gyerekszobába.