Étkező bútor

Stílusos és modern étkezőbútort keresel otthonodba? Garnitúrára, asztalra, székre, esetleg zsúrkocsira van szükséged? Szeretnél a konyhába pár bárszéket, esetleg egy hozzá passzoló asztalt? Akkor jó helyen jársz!

Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző étkezőbútorokat és kiegészítőket egyaránt. Legyen szó tárolószekrényről, tálalókról vagy éppen etetőszékről, nálunk szinte bármit megkaphatsz, amit csak szeretnél. Érdemes tehát körbenézni a hatalmas választékunkban! 

tovább bezár

Étkezőbútor

A cégünk szenvedélye minden, ami lakberendezés, éppen ezért kínál eladásra különböző étkezőbútorokat is. Célunk, hogy szolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így igyekeztünk ennek megfelelően kialakítani a honlapunkat is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz! Legyen szó csodás étkezőgarnitúráról, különböző stílusú székről, illetve tálalókról, a választékunk hatalmas!

Étkezőbútor-kínálat

Első körben érdemes kiválasztani a helyiség stílusát, hogy ehhez mérten vásárolhasd meg a passzoló bútordarabokat. Ezt követően jöhetnek a különböző nagyobb darabok, mint például az asztalból és székekből álló garnitúrák. Ebből válogathatsz a kisebb méretű, falra szerelhető változatok és a modern hatású sonoma tölgyből készült darabokból egyaránt. Rendelhetsz továbbá természetes fából készült készletet vagy akár cseresznye- és diófából gyártott szetteket is. 

Ha nem garnitúrákban gondolkodsz, akkor pedig lehetőséged van külön étkezőasztalt és széket is vásárolni. A közel 150 darab között biztosan találsz tökéletes darabot, hiszen a webshopunkból vehetsz kerek vagy akár szögletes változatot egyaránt. Nem feledkeztünk meg a nagycsaládosokról sem, hiszen a Caliber bővíthető étkezőasztal pont az ő kényelmüket szolgálja. 

Amennyiben megvan a tökéletes étkezőasztal, akkor jöhetnek a székek is. Kínálatunkban több mint 400 változatból válogathatsz a fémvázastól egészen a fa ülőkékig. Rendelhetsz fehér, sötétbarna, de akár szövettel bevont fajtát is. A Darela New dizájn világosszürke verzió pedig bármely konyhába könnyedén beilleszthető.Természetesen akadhatnak olyan esetek, amikor nincs időd vagy lehetőséged hatalmas asztalokat és székeket tárolni a lakásban. Ebben az esetben jól jöhetnek a pulthoz illeszthető bárszékek, amikhez szükség esetén bárasztalokat is beszerezhetsz. Ne feledkezzünk meg továbbá a rendkívül praktikus zsúrkocsikról sem, amelyek szinte minden apróságot képesek elnyelni.