Bidé csaptelep

Fürdőszoba felújításán gondolkodsz? Kiegészítőkre van szükséged, de nem találtad meg a megfelelőt? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos fürdőszobai kellék közül válogathatsz. A bidé csaptelep kínálatunk például rendkívül széles, hiszen választékunkban számos márka többféle termékei megtalálhatóak.


 


Legyen szó Alpinia, Asti, Azalia, Bellini vagy éppen Marina króm változatról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Nézz be hozzánk még ma, és válaszd ki a megfelelő fürdőszobai kiegészítőt!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
87 db termék
 

Bidé csaptelep

 

Egy jól felszerelt fürdőszoba egyik legfontosabb kelléke egy minőségi csaptelep. Az eszközhöz vásárolt kellék esetében ugyanolyan szempontokat kell figyelembe venni, mint bármely másik szaniter kapcsán. Fontos, hogy jól illeszkedjen az enteriőrbe, hiszen az egységes stílust tartani kell. Nem véletlen, hogy ekkora választékból találhatod meg a számodra megfelelő darabot. 

 

Bidé csaptelep kínálat

 

Léteznek modern és klasszikus termékek, egykaros és tekerős változatok, a paletta nagyon színes, ami a bidé csaptelepeket illeti. Ugyanúgy találhatsz egykaros klasszikus, mint tekerős, modern verziót, ám a legújabb trendekhez inkább a szögletes kellék illik a legjobban. Ezeknél a csaptelepeknél számíthatsz automatikus kialakítású vízleeresztőre, de nem árt jól megnézni a perlátorokat, a szűrőket és persze a porcelán minőségét sem. 

Az Alpina például egy egykaros, álló, krómból gyártott darab, amelyre a márka hét év garanciát vállal. A kifolyó tartománya 11,5 centiméter, míg maga a termék magassága 13,7 centiméter, a dugója pedig automatikus.

Ott van továbbá a Faust bidé csaptelep, amely a Wellis gyártó egyik legkiemelkedőbb tervezése. A cég a legújabb kollekciójával egyfajta egységes megjelenést szeretett volna elérni. A letisztult felület megfelelő lehet bármely fürdőszobába, hiszen ehhez szinte minden fali csempe jól illik. A Faust változat sárgaréz csaptelepet kapott, felülete pedig krómból került kialakításra. A terméket ráadásul kerámiabetéttel szerelték fel, így szerencsére a szennyeződéseket is jól el lehet róla távolítani. 

Választhatsz továbbá antik terméket is, hiszen például a Loqé Lucor gyártmánya egy rendkívül egyedi kivitel, amelyet minden retro stílust kedvelő személy örömmel látna a fürdőszobájában. Az antik bronzból készült darabra a márka 60 hónap garanciát vállal, így a minőségében is biztos lehetsz.