Fűnyíró

Kerti munka minden évszakban bőven akad. Természetesen a téli időszakban kicsit kevesebbet tartózkodunk odakint, de tulajdonképpen nincs olyan hónap, amikor ne lenne valami fontos feladat. Főként igaz ez a tavaszra és a nyárra, amikor szinte minden szabadidőnket odakint töltjük. Remek szolgálatot tehet azonban egy minőségi fűnyíró, amellyel nagyban meg lehet könnyíteni a mindennapokat.

 

Egy robot változat például magától elvégzi a feladatot, ami azért elég nagy terhet le tud venni az ember válláról. Természetesen emellett létezik még mechanikus, illetve elektromos modell egyaránt.

tovább bezár

Milyen fűnyírót válassz otthonra?

 

Legyen szó családi házról kis udvarral, esetleg egy nagyobb tanyáról, füvet nyírni mindegyik területen szükséges. Ahhoz azonban, hogy a munka könnyen és gördülékenyen menjen, kelleni fog pár minőségi kerti gép. Ilyen például a fűnyíró, amely a tavaszi és a nyári hónapokban hetente, kéthetente előkerül a tárolóból. Főként csapadékos időszakban nő rendkívül gyorsan a fű, akkor van szükség egy elektromos fűnyíróra, amelynek köszönhetően, pillanatok alatt vághatod kicsire azt. 

 

A fűnyírók kínálata

 

Webáruházunkban olyan márkák termékeit találhatod meg, mint a Hecht. A gyártó egyik legkisebb teljesítményű gépe az 1000 W-os változat, ami remek választás kis udvar esetében. A 400 m2-es udvar karbantartására alkalmas szerkezet tartós műanyagból készült, ennek köszönhetően a súlya nem éri el a 9 kilogrammot sem. A Hecht olyannyira biztos az összeszerelésben, hogy két év gyári garanciát vállal erre a kerti eszközre. 

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a benzines modellekről sem, amik tartósabbak, ámde nehezebb berendezések lehetnek. Itt szintén a Hecht márka típusai tarolnak, ami nem is csoda. Az 546-os kiadás egy 139 cm3-es, 2,5 KW-os motoros szerkezet. Az acélházas kivitelnek köszönhetően rendkívül tartós és minőségi összeszerelést kapott. A Hecht elsősorban közepes méretű udvarokhoz ajánlja, tehát maximum 1000 m2-es gyepfelületig.


Amennyiben tehát neked is szükséged van egy fűnyíróra, amellyel megkönnyítheted a mindennapos kerti munkát, akkor nézz körbe a kerti gépeink között, és válassz egy minőségi darabot még ma! Legyen szó a már említett modellekről, esetleg egy robotfűnyíróról vagy éppen egy akkumulátoros verzióról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz.