Mélytálcás zuhanykabin

Szeretsz időt tölteni a fürdőszobában? Itt indítod a napot, itt öltözködsz és tisztálkodsz minden reggel? Itt zárod a hetet, így szeretnél kikapcsolódni akkor is, ha csak kis hely áll rendelkezésedre? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző fürdőszobai kiegészítőket, amelyek megkönnyíthetik az életedet. Legyen szó mélytálcás zuhanykabinról, íves vagy éppen aszimmetrikus változatban, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a fürdőben.


 


Nézz körbe bátran a széles választékunkban!

tovább bezár
Gyártó
Zuhanykabin méret
Zuhanykabin szín
Biztonsági üveg vastagság
Beépítési oldal
Hátfalszín
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

Mélytálcás zuhanykabin

 

A vállalatunk hatalmas szenvedélye minden, ami kényelemmel, tisztasággal, praktikummal és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos minőségi fürdőszobai kiegészítőt is, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben kiszolgálhassuk az érdeklődőink kényelmét, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a weboldalunk felületét is. Itt szinte mindent megtalálhatsz, legyen szó íves aszimmetrikus mélytálcás zuhanykabinról, esetleg fagyott üveges változatról egyaránt. 

 

Mélytálcás zuhanykabin kínálat

 

Ki ne szeretné a napot egy jól felszerelt fürdőszobában kezdeni, ahol minden tevékenység zökkenőmentes? Egy praktikusan berendezett helyiség sokban megkönnyítheti a mindennapjaidat. Amennyiben kis területtel rendelkezel, mégis szeretsz egy kicsit kikapcsolódni a fürdőben, szerezz be egy mélytálcás zuhanykabint, amelyben kényelmesen elhelyezkedhetsz. Néha jól tud jönni egy kellemes fürdő, de nem minden esetben van lehetőség kádat beszereltetni. Ilyenkor lehet jó választás egy ilyen változat, amelyből többfélét tartunk a kínálatunkban. 

A fagyott üveges FUNKIA magastálcás kabin egy öt milliméteres biztonsági üveggel ellátott gyártmány, amelynek mindemellett króm profilja is van. A kiváló minőségű lengyel termékre a vállalat két év garanciát nyújt, amely megbízhatóságot sugall a vásárlók felé.

 

Természetesen a választékunkban találhatsz különlegesebb zuhanykabint is. A Kaja barna üveggel ellátott termékünk méretei átlagosak, a profilja krómból készült, az ajtaja azonban dupla tolós megoldású. A tálca akrilból készült el, a fehér színe miatt pedig szinte bármilyen fürdőszobába remekül illeszkedik. 

 

Nézz körbe a számos mélytálcás zuhanykabin között, és válaszd ki a tökéletes berendezést!