Homelux Digitális Pénztárca

Egy vásárlással közelebb a következőhöz! Zsebeld be a kedvezményeket a digitális pénztárcáddal! 

Tudtad, hogy a Homelux app letöltésekor és a vásárlásaid után forintkedvezményt kapsz?! Nagyszerű, ugye?!

Szeretnénk bemutatni neked egy fantasztikus lehetőséget a Homelux Digitális Pénztárcáját. A Homelux mobilapplikációban a regisztrációval és minden vásárlásod során pénzt gyűjthetsz és ezzel spórolhatsz a következő vásárlásaidhoz. 

Mi is az a Homelux Digitális Pénztárca? Ez egy olyan rendszer, amelyben megköszönjük a hűségedet a Homelux iránt és ezért a vásárlásaid után forintkezdvezményt kapsz a következő vásárlásodhoz. 

A digitális pénztárca egyszerű és átlátható. Amikor regisztrálsz az alkalmazásunkba, már az első lépések után kapsz egy kezdő összeget. Ezután minden egyes vásárlásoddal további forintokat gyűjthetsz. Ha például egy adott összegért vásárolsz nálunk, akkor az összeg egy bizonyos százalékát jóváírjuk a virtuális pénztárcádban. Hogyan kaphatsz pénzt és mennyit?

  • Regisztrációért a mobil applikációba: regisztrációdat követően automatikusan egy digitális pénztárca boldog tulajdonosává válsz és vele együtt megkapod első jóváírásodat is, melynek értéke 1.000 Ft
  • Vásárlásért: bármekkora értékben is vásárolsz, kosárértéked 5%-a jóváírásra kerül a Homelux Digitális Pénztárcádba. (pl. 10.000 Ft-os vásárlás esetén 500 Ft a jóváírás )

Hogyan működik a digitális pénztárca?

  • Beváltási arány: Kosarad értékének 5%-át tudod fedezni digitális pénztárcádból
  • Jóváírási arány: Vásárlásod értékének 5%-át írjuk jóvá pénztárcádba

Fontos tudnivalók:

  • Nincs minimum kosárérték: Nem számít mekkora értékben vásárolsz, rendelésed 5%-át jóváírjuk
  • Egyenleg megtekintése: Fiókom > Digitális pénztárca menüpont
  • Egyenleg beváltása: Rendelésed végén lehetőséget biztosítunk, hogy fizethess digitális pénztárcádból. 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Töltsd le az alkalmazásunkat most, és kezdj el gyűjteni, hogy még többet spórolhass a következő vásárlásaidon!