Szappanadagoló

Fürdőszoba-felújításban gondolkodsz? Szeretnél pár olyan kiegészítőt, amivel rendszerezettebbé teheted a helyiséget? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos hasznos kelléket találhatsz, amik segítségével végre megszabadulhatsz a káosztól. Manapság már nem a hagyományos szappanok, hanem a folyékony változatok világát éljük, így minden esetben szükség van egy szappanadagolóra. Jóval higiénikusabb megoldás, ráadásul a stílusos eszköz segítségével kellemesebb légkört hozhatsz létre a helyiségben.


 


Nézz körbe még ma, és válassz egy igényes darabot!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
9 db termék

Fürdőszobai kiegészítők

 

A régebbi fajta szappanoknak és műanyag tárolóknak már rég nincs keresnivalójuk a mai modern fürdőszobákban. Helyüket átvették a stílusos szappanadagolók, amik nemcsak higiénikusabbak, hanem a kinézetük is jóval diszkrétebb, mint retro társaiké. A különféle dizájn, az egyedi méretek és színek segítségével könnyedén személyre szabhatod az aprócska helyiséget. A termékek nagy előnye továbbá, hogy falra szerelhetőek, így nem foglalják a helyet a mosdókagylón, nem csúszkálnak mindenfelé a felületen. 

 

A szappanadagolók kínálata

 

A webáruházunk választéka rendkívül széles, ami a fürdőszobai kiegészítőket és a szappanadagolókat illeti. Akár szenzoros kivitelben, akár átlátszó faliban, esetleg bronz részletekkel tarkított modellben gondolkodsz, nálunk bármire találhatsz megoldást. Előbbi egy rendkívül hasznos darab, hiszen szinte 100%-os higiéniát garantál. Mivel nincs szükség se kar meghúzására, se lenyomásra, így nem kell hozzáérni, egyszerűen helyezd alá a kezed, és már jön is a kívánt mennyiség. Az automatikus működést több mint 30 ezer elem élettartama garantálja, így még pénzt is spórolhatsz. 

 

Ami pedig a hagyományosabb kiviteleket illeti, a Bemeta Alfa típusa egy nagyon egyszerű, ámde annál jobb választás lehet tulajdonképpen bármelyik fürdőszobába. Az ezüst részletekkel ellátott gyártmány ugyanis nem üt el egyik stílustól sem, akár még ajándékba is vásárolhatsz egyet.

 

Ott van továbbá a mágneses szappantartó, a beépíthető adagoló, a Hotel Program dupla tervezésű darabja, illetve a kockás Plaza fajta is. Ami pedig a különlegesebb megoldásokat illeti, ha szeretnél még több helyet és pénzt spórolni, akkor válaszd az Omega törlőkendő és szappanadagoló tartót. Ennek köszönhetően egy áráért kettő terméket is kapsz, hiszen így már a vizes törlőnek is megvan a maga helye.