Virágtartó, virágláda

Az otthonod arculatának kialakításához webáruházunkban számos lakberendezési kiegészítőt is megtalálsz. A beltéri tárgyak mellett forgalmazunk kerti díszítőelemeket is. Virágtartóinkat és virágládáinkat gyártóink különböző alapanyagokból készítik.


Díszítsd teraszodat, erkélyedet, kertedet stílusos kiegészítőkkel. Műanyag és beton virágládáink több fazonban és méretben rendelhetőek. Nem csak kültéren mutatnak jól. A lakás belső helyiségeit is feldobják ezek az exkluzív növénytartók. Válogass kínálatunkban, és élvezd a természetet kint és bent.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
9 db termék

Műanyag virágtartó és virágláda

 

Az általunk forgalmazott virágtartó ládák minőségi alapanyagaiknak köszönhetően ellenállnak az időjárásnak. Műanyag virágtartóink UV-állóak, így hosszan megőrzik eredeti színüket. A rattanra emlékeztető virágtartók emellett nagyon könnyen tisztán tarthatóak.

 

Több méretben forgalmazzuk virágtartóinkat, így minden kültéri és beltéri helyiségben helyet találhatunk a növények számára. A természetes fahatású virágtartónk dupla fallal és vízleeresztő dugóval is rendelkezik. Így megóvhatjuk növényeinket a túl sok víz okozta károsodástól.

 

Betonhatású virágtartóink

 

Igazán különleges anyagból készülnek betonhatású virágtartóink. Igaz ugyan, hogy alapanyaguk műanyag, azonban teljes mértékben a beton hatását keltik. Méghozzá olyan módon, hogy az ne tűnjön hidegnek, ridegnek még beltérben sem. Betonhatású virágtartóinkat kör és négyzet alapú kialakításban forgalmazzuk. Ez a formabontó virágtartó igazán különleges kiegészítője lehet balkonnak, kertnek, sőt a nappalinknak egyaránt. 

 

Természetesen biztonsággal helyezhetjük a beton virágládákat kültérre. Kivitelezésüknek köszönhetően mind a napfénynek, mind az esőnek ellenállnak. Arra azonban érdemes figyelnünk, hogy ne hagyjuk összegyűlni az öntözővizet a virágtartó alján. Egyes növények ugyanis emiatt elpusztulhatnak.

 

Felfüggesztett virágtartó

 

Ha nincs elegendő terünk egy-egy méretesebb virágtartó padlón való elhelyezésére, akkor sem kell lemondanunk a virágokról. A webáruházunk kínálatában szereplő felfüggeszthető virágtartó igazán elegáns kivitelben készült. Polyrattan külső burkolata nem csak szép, hanem tartós is. Ha kedveled a futónövényeket, válaszd ezt a virágtartót. Gyönyörűen omlanak alá belőle a színes virágok.