Fémvázas medence

Ezen az oldalon a fémvázas medencéket találják meg a hozzánk látogató vásárlók. A fémvázas medence elsősorban azoknak a családoknak lesz jó választás, ahol már tizenéves gyermekek vannak. A medence stabilitása jobb, mint a puhafalú medencék esetében, azonban kisebb gyermekek számára ezek a mélyebb medencék kevésbé ajánlottak. 


 


Javasolt a fémvázas, vagy másnéven csővázas medencéket is sík terepen felállítani, kis tereprendezéssel megfelelő környezetet varázsolhatunk a felállításukhoz. Megfelelő aljzat-védelemmel a medence hosszabb időtartamú használata érhető el.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Méret
Medence méret
Készletinformáció
További szűrők
34 db termék
 

Méltán vagyunk büszkék arra, hogy boltunk 2020-ban Magyar Brands díjat szerzett. A minőség jegyében fontos számunkra értékeink hosszú távú megőrzése, és a minőségi termékek beszerzésének biztosítása vásárlóink számára. Célunk egészen a kezdetektől az számunkra, hogy az építkezés, lakberendezés és a kertrendezés témakörben biztosítsuk a hozzánk látogatók számára azt, hogy egy helyről tudják beszerezni a legszükségesebb termékeket. 

 

Milyen fémvázas medence rendelésére van lehetőség webáruházunkban?

 

Boltunkban a kerti termékeket bemutató kínálatból lehet eljutni a nálunk kapható medencéket bemutató oldalra, és ebből a kategóriából továbblépve találják meg vásárlóink a fémvázas medencék termékkínálatát. A portfólióban leginkább a Bestway, Hecht és Mipol gyártók termékei közül lehet választani, de a jövőben elképzelhető, hogy szélesítjuk további gyártók termékeivel is a kínálatunkat.

 

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akár a medence alakját, méretét tekintve, javasoljuk, hogy a szűrők beállításával szűkítsd a kínálatot, mivel azzal lényegesen egyszerűsítheted a vásárlás menetét.

 

A legfőbb tulajdonságokat az adott termékekkel kapcsolatban már a medencéket bemutató oldalon is igyekeztünk feltüntetni, de a lényegi információkat egy-egy medencével kapcsolatban a termék saját oldalán tekintheted meg.

 

Kör alakú és ovális medencéink UV-védelemmel vannak ellátva, így a napsütés nem tesz kárt bennük. Igény szerint vízforgatóval, vegyszeradagolóval és takarófóliával felszerelt szetteket is vásárolhatsz.

 

Mi történik, ha megrendelem a terméket és nem tetszik?

 

Ugyan a vásárlói visszajelzések alapján a vásárlók elégedettek a nálunk vásárolt termékekkel, azonban előfordulhat, hogy valaki nincs megelégedve az online rendelést követően kiszállított áruval. Ha esetleg ilyen szempontból te szeretsz a biztosra menni, ajánluk neked a rendeléskor igénybe vehető visszaszállítási garanciát, mely további biztonságot jelenthet a vásárlással kapcsolatban.