Zuhanyajtó

Egy jól felszerelt fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme a zuhanytért precízen záró zuhanyajtó. Amikor felújítást tervezel, mindenképpen olyan típust válassz, ami képes kiállni az idő próbáját, hiszen minden esetben nagy igénybevételnek van kitéve. Legyen szó egy-, esetleg kétszárnyú, illetve harmonika változatról egyaránt.


 


Bármelyikre is van szükséged, a webáruházunkban mindegyikből találhatsz minőségi és tartós darabokat. Nézz körbe nálunk a kategórián belül még ma, és rendeld meg a megfelelő méretet és kivitelt!

tovább bezár

A tökéletesen összeállított fürdőszoba ismérvei

 

A fürdőszoba tervezésénél számos olyan részletre kell ügyelnünk, ami a későbbi használatot nagymértékben befolyásolja. Érdemes végiggondolni a legpraktikusabb helykihasználást. Hiába a nagy hely, egyszerűen nincs elegendő tároló, ahol az apróbb dolgokat elhelyezhetnénk. Pedig a tudatos tervezéssel megelőzhető, hogy káosz alakuljon ki a fürdőszobában.

Minőségi anyagok választása csak a kezdeti beruházásnál jelenthet nagyobb kiadást. Viszont garantáltan megtérül! A tökéletes berendezés minden esetben olyan, ami tartós, bírja a párás levegőt, és nem utolsósorban könnyen takarítható minőségromlás nélkül. Ugye nem szeretne pár év eltelte után újra a felújításon gondolkozni? Termékeink esetében hosszú távra tervezthet. Válasszon akár zuhanyajtót, amely lehet harmonika zuhanyajtó, de akár egy- vagy kétszárnyú egyaránt, vagy fürdőszoba bútort, a minőség garantált.

 

A zuhanyajtók kínálata

 

A webáruházunkban kapható típusok mindegyike magas minőségben készült, így garantáltan ki fogják állni az idő próbáját. A Flexi egyszárnyas kivitel segítségével például remekül személyre szabható a rendelkezésre álló hely. Az ajtó egy besétálós modell, megjelenése pedig letisztult és légies. A diszkrét keretnek hála pedig nem túl feltűnő, ámde annál hasznosabb. A hatalmas összefüggő ajtóval könnyedén stílust vihetsz a helyiség bármely sarkába. Emellett a nálunk kapható zuhanyfalalal is kombinálhatod, így minden szükséges berendezést be tudsz szerezni egy helyről. Ezt a kivitelt önmagában is be lehet építeni, szélességét pedig 76 és 91 centiméter között állíthatod be. 

Válogass a kétszárnyas zuhanyajtó típusokból egyaránt, amelyek között megtalálhatod az Andrea 80x185-ös, dupla nyílós verziót. Az alumíniumból és krómból gyártott, csuklós, dupla zuhanyajtó kényelmes használatot, stílusos külsőt varázsol a fürdőszobába. A termék nagy előnye a hat milliméteres edzett, átlátszó üvegfelület, ami tartósságot esztétikus megjelenést garantál. Ráadásul beszerelheted zuhanytálcával, illetve anélkül is, így pillanatok alatt személyre tudod szabni az egész teret.

Nézz körbe tehát még ma, és válaszd ki a tökéletes zuhanyajtót a fürdőszobádba!